Utorak,sreda i cetvrtak ovom znaku garantuju prelepe sate!

Utorak,sreda i cetvrtak ovom znaku garantuju prelepe sate!

2023-05-22 0 By Admin

VAGA

Nikako da se organizuje mnogo bolje da biste ostvarili svoje planove. U njih cete ubrojati i jednu osobu do koje vam je stalo. Necete nista izbegavati, niti  cete  glumiti ravnodusnost! Vreme je da vase reci poteku sa usana i kazete sve sto vam je na srcu. Neko jedva ceka da mu se poverite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA

Mnogo ste se trudili, mnogo ste radili i sada ste  kao na konju. Vasa zarada je veca od ocekivane, pa ce i vasa sreca i radost, da nadmase sve dosadasnje  trenutke. Mozda biste mogli da ucinite nesto za sebe i da se malo opustite, umesto sto trazite problem tamo gde ga nema.

 

STRELAC

Od vas se ne ocekuje ovih sati nesto posebno, ali vam ovi dani obecavaju mnogo. Jednom recju, garantuju vam sve  najlepse, i srecu i radost. Za vas jedan fatalni susret samo sto se nije desio.On ce biti i povod za pocetak neceg prelepog, i razlog vase ogromne srece.

 

JARAC

Slede dani koji ce vas zbaciti sa vaseg uobicajenog koloseka. Vreme je da budete spremni, jer ce vas poneti jedan susret sa osobom koja ce vas opciniti.Sve ce vam krenuti na bolje i dace vam i krila i elan. Od vas se samo ceka da pustite srce da vas vodi ka ostvarenju sna.

 

VODOLIJA

Mnogo ste se upetljalii sada ne znate kako da se izbavite. Volite nekoga ko vam nece pristati na kompromisna resenja. Stalo vam je da ne budete u prilici da se sukobite sa nekim koga volite. Ipak kako stoje stvari trenutno, deluje da nece  moci da se resi onako kako vi to budete zeleli.

 

RIBE

Ljubav vas vodi boljim satima i vreme je da budete mnogo odlucniji.Zato iskoristite sve sanse koje ce vam biti pruzene u narednim satima. Sedamdeset i dva sata i nisu tako malo vremena, da ne biste mogli da se okrenete u smeru koje  zeli da krene vase srce. Ne morate mnogo razmisljati!

Stranice: 1 2