Jun je poceo, i evo sta je najvaznije sto ce ti se desiti: Jednom znaku sledi tajno vencanje!

Jun je poceo, i evo sta je najvaznije sto ce ti se desiti: Jednom znaku sledi tajno vencanje!

2023-06-01 0 By Admin

 

 VAGA

Ovo moze da bude period kada cete shvatiti ko je osoba koja je   zasluzila vasu ljubav.  Necete znati kako da se ponasate jer je izvesno da je vama sada srce slomljeno, no polako. Ona je iskrena i ako joj date sansu itekako je moguce da ce vas usreciti vise nego sto mislite. Uzivajte  i  prepustite se.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Jedna vaga je spremna na mnogo toga zbog vas. Iskrena je prema vama, pa bi jun mogao da bude  mesec kada ce medju vama konacno da se desi nesto lepo. Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne smete da ocajavate  i da se plasite… Vreme je da rizikujete kako bi vam se konacno desila ljubav.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli   jedna  skorpija iz vase proslosti. Vi ste krenuli dalje ali ono sto moramo da kazemo jeste da ona svakako prema vama ima silne i iskrene emocije.   Vreme je da joj kazete da ne planirate da se vracate na staro jer ona zivi  u nadi da cete nastaviti tamo gde ste stali.

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da nema  nimalo sumnje da je jednom raku stalo do vas.  Voli vas i spreman je na sve ne bi li vam to i dokazao. Ljubav je najlepsa sila na svetu i imajte na umu da je potrebno da cuvate to sto imate. Ovo je vasa sansa  za srecu iako se vama sada tako ne cini…

 

 VODOLIJA

Bitno je da znate da jun nece biti mesec kada cete vi patiti. To ce  biti prilika da se oslonite na sebe i da vise razmisljate o tome kako da vam konacno krene na bolje. Toliko ste toga prosli da nema sumnje da  ste zasluzili srecu i pravu ljubav. Uzivajte,  nece vam faliti lepih emocija tokom juna meseca.

 

 RIBE

Jun ce biti mesec ljubavi. Ako ste sada u vezi vrlo je moguce da ce tokom  juna da se desi tajna prosidba ili cak tajno vencanje. Neko je protiv vase ljubavne romanse,a vi volite vise nego ikada i bicete spremni na sve kako bi ste to sacuvali.

Stranice: 1 2