Nikad bolji razlog za slavlje: Ovim znacima sreca u ljubavi narednih 72 sata!

Nikad bolji razlog za slavlje: Ovim znacima sreca u ljubavi narednih 72 sata!

2023-06-01 0 By Admin

VAGA

Vasa nesigurnost  u zadnje vreme je postala jako uocljiva.  Cak i ad je tako,ne smete da dozvolite da tosvi primete. Vremeje da se izborite za bolja desavanja i da se ostvare neke vase davne zelje. Budite konkretni ovih dana i sta hocete i da  necete odustati.

 

SKORPIJA

Vas  povod za slavlje ovih dana nece biti  povod ljubavne prirode. Za sada srecu niste nasli sa nekim ko bi vam odgovarao u svemu. I to ce se vec nekada desiti!Ali ono sto ce biti razlog vasoj sreci i povod za slavlje, bice vasa mesecna zarada nakoju cete biti ponosni.

 

STRELAC

Pred vama su obaveze koje vas vuku napred.Ne zalite sto idete za njima, jer necete zaliti ni kada se budete  hvalili zaradom. Vas uspeh ce uskoro biti vrlo ocigledan, a sada je red da se  radi i da obavezama odgovarate na vreme i u zeljenom roku.

 

JARAC

Nema nade da ce se srediti neke vase  dileme, a ipak cete morati da trazite nacin.  Nesto se desava i baca vas u dilemu sta uciniti i kako se postaviti.  Vreme je da budete  konkretni  i da nesto resite.To ce se od vas i zahtevati.Zato je vreme da se uozbioljite i postanete mnogo zreliji.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se postavite  u situaciji koja vas ceka. Cak ste i bili u nekim slicnim situacijama, pa ste se nekako  snasli. Imacete nezahvalnu poziciju i gledajte kako da je resite, a da ne budete povredjeni.Nekobi to zaista zeleo,a vi se postarajte da ga razocarate.

 

RIBE

Narednih sedamdeset i dva sata cete biti opusteni u starom drustvu.Mada cete ih provoditi  i radno, vi cete znati da uklopite sve i postignete. Dok radite, koncentrisete se, a kad  niste na poslu, trudite se da ispostujete partnera, bas kao i drustvo.Dovoljan razlog da budete i uspesni i voljeni.

 

Stranice: 1 2