Narednih par sedmica ovi znaci ce imati i ljubav i pare!

Narednih par sedmica ovi znaci ce imati i ljubav i pare!

2023-06-02 0 By Admin

VAGA

Ako ikada, sada imate sansu da zaradite pare! Vreme je da se osmelite i pocnete da gradite svoju karijeru.Od vas se ceka da budete spremni da se pokazete u najboljem svetlu. Vreme je da postanete neko ko ce da grabi ka uspehu, i konacno da svoje neuspehe ostavi za sobom.

 

SKORPIJA

Trenutno niste spremni da se vezete, ali ne znaci da morate biti sami.Svima treba drustvo, pa zasto ne bi i vama trebalo? Neko zeli da vas veze za sebe i zasto ne biste  pristali? Nista necete izgubiti ako pokusate ponovo da nekome date svoje srce. Jedan lepi strelac ga zeli odavno ispuniti ljubavlju.

 

STRELAC

Odavno mastate o jednoj skorpiji, a ona nikako da vam posveti paznju.Kao da ima strah od ljubavi, pa odbija da poveruje, ma kako je uveravali u iskrenost osecanja. Zaigrajte na poslednju kartu i videcete sta sve mozete da uspete.  Velike sanse da vam krece na polju  ljubavi i karijere.Hoce vas  i sreca i pare!

 

JARAC

Vasa veza sa jednim likom nikako da dodje do izrazaja. On ce zeleti avanturu sa vama, a vi ste protivnik takvih veza. Pred vama je nacin  da probate da delujete na radnom polju  i da pokazete da ste dorasli svim radnim zadacima.Usledice neke pohvale, priznanja ili nesto slicno.

 

VODOLIJA

Pred vama maloteziperiod od onog uobiocajenog. Tezi, u vidu odluka koje cete morati da donesete i da ucinite bas sve da budu konacne. Ako ste bezali od njih, u narednom periodu ih necete zaobici.Moracete odrediti prioritete i znati sta ciniti dalje.

 

RIBE

Samo jedan rak ce znati kako vam je, i bice vam rame za plakanje. Imacete nezahvalnu situacije iz koje mozete izaci povredjenih osecanja. I on je imao slicnu situaciju, pa ce vas u potpunosti  razumeti. Posto kazu da slicne sudbine  spajaju ljude, sta mislite o tome da li ce i vas da spoji trenutak slicne sudbine?

Stranice: 1 2