Sudbina daje jos jednu sansu ovom znaku! Vraca vam se bivsa ljubav – cuvajte je i ne dajte nikome!

Sudbina daje jos jednu sansu ovom znaku! Vraca vam se bivsa ljubav – cuvajte je i ne dajte nikome!

2023-06-06 0 By Admin

No, da se vratimo na osobu iz proslosti.  Bilo kako bilo,vas dvoje cete obnoviti kontakt. I imajte na umu da stvarno nije vreme da vam ponos bude na prvom mestu niti ego,vec da slusate svoje srce i svoja osecanja…  Vazno je da kazemo da je izvesno da vama  sudbina daje sansu,ali da samo od vas zavisi hoce li se to ostvariti i hoce li biti moguce da to i opstane.

Ta osoba je  iskrena,to je ono sto morate da imate na umu. Nista ne krije od vas, i izvesno je da je bila takva i prvi put, samo sto vi niste znali da to cenite i da takvu ljubav negujete.

Dragi lavovi, vama se smesi sreca,ali vi morate da se menjate iz korena.  Ne vredi vam da  nastavljate tamo gde ste stali ako niste spremni da se promenite i da pristajete na kompromise. Sada patite i nije vam lako,ali mislite o tome da se sve moze dovesti u red ukoliko vi korigujete svoje ponasanje. Raskid se nije desio zbog druge osobe, vec sto vi niste umeli i znali, ili niste zeleli, da je usrecite. To moze da se promeni,ali naravno,sve   je na vama. To sto sudbina ima svoje planove je jedno,a sasvim nesto drugo da li cete vi umeti i znati pametno da iskoristite sansu za srecu koja vam se nudi.

Ljubav postoji i ona je obostrana,a sve ostalo je na vama. Mislite o tome.

Stranice: 1 2