U danima do 20.juna:Emotivni haos i lude ljubavi u najavi!

U danima do 20.juna:Emotivni haos i lude ljubavi u najavi!

2023-06-11 0 By Admin

VAGA

Tek ste se sredili, i jedva ste uspeli da resite haos u glavi.Misli su vas vukle ka  nekome, ali ce vas tek i odneti u narucje jedne osobe. Osecate poglede odobravanja i to vas tera napred  da delujete. Uskoro cete biti u vezi za koju sada sumnjate da je ikada moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Krajnje je vreme da se izvucete iz svoje ljusture tugovanja i plakanja nad sudbiniom. Zato cete ovih dana morati da rascistite sa sobom i pogurate proslost u zaborav. Vreme je za novo poglavlje vaseg zivota, a u njemu vidite jednoga  jarca.Tek cete primetiti da vas jako voli.

 

STRELAC

Srce vas vuce ka jednoj ribi, ali tesko cete je osvojiti.Od vas se ceka da budete spremni da se  izjasnite po pitanju osecanja. I ona bi stalnu i ozbiljnu vezu, jer je vec imala pravi emotivni haos.Ovih cete dana pokusati da se nadjete oci u oci i pokusate  zajedno dalje.

 

JARAC

Zaljubljeni ste u jednu skorpiju i volite je unapred. Niste cak ni mislili da se vec vezete za nekoga ko vam ne daje povoda! Vasa ljubav je tiha i tajna, pa je vreme da se namesti situacija u kojoj cete joj prici. Vreme je da joj otvorite i srce i dusu, i zamolite je za sansu  da je usrecite.

 

VODOLIJA

Niste svesni onoga sto sledi, a moracete da pogledate cinjenicama u oci. Stalno krivite jednog blizanca za ono sto vam se desava.Vreme je da prihvatite cinjenice koje ce vam ukazati na sopstvene greske. Vas je problem sto ste bolecivi prema jednoj osobi koja vas iskoriscava.Ne vidite to, a krivite neduznu osobu.

 

RIBE

Vreme je da sredite emotivni haos koji vam je zamrsio sve konce.Takodje i da rascistite sa sobom, sta zelite i kako cete dalje? Hocete li to ciniti sami, ili cete sa jednom osobom da podelite i osecanja i zelje? Sta god vam savetovali, ne moze vam ovde niko pomoci. Pitanja srca morate resiti sami.

Stranice: 1 2