Dani pred vama donece velike nade i ostvarenje zelja samo ovom znaku!

Dani pred vama donece velike nade i ostvarenje zelja samo ovom znaku!

2023-06-30 0 By Admin

VAGA

Pred vama je vikend kakav odavno niste imali.Ne bojte se, nista lose, no sve lepo sledi! Zasluzili ste vi i vise u danima iza sebe, ali vam se nije dalo. Mozda ste sebi zadali i prevelike zelje, pa se ostvarenje nije moglo ni desiti. Zato su sada vase okolnosti vrlo povoljne za sve!

 

SKORPIJA

Ako i pomisljate na osobu iz proslosti, znajte da nije zasluzila nicim!  Da je bilo srece,  bilo bi vam uzvraceno, ali sada vise nije vazno! Vazno je da se okrenete napred i da sebi trazite srodnu dusu. Mozda je bas sretnete ovih dana, a da na to niste ni pomislili da moze.Sreca je najlepsa kad bane iznenada!

 

STRELAC

Daleko ste od jedne osobe, i mada vas dele daljina, i dalje osecate da je volite. Mozda vas uveravaju da ne moze opstati ljubav na daljinu, a vi biste se mogli da kladite sa njima. Po vama, moze, ako srce iskreno i stvarno voli.I to cete pokazati ovih dana pri jednom susretu.

 

JARAC

Naivno verujete svima, a previse ste dobri da biste se drugacije postavili. Neko ce ovih dana uspeti da vas izda i to ce vas jako zaboleti. Bice to neko ko vam je jako blizak i sa kime ste delili sve tajne i sve probleme. Sta ce se desiti, zbog cega i kako, tek cete videti. I uvericete se da je lazan, dok ste ga gledali kao najveceg prijatelja.

 

VODOLIJA

Ljubav jedne osobe je za vas dragocena, ali cete biti u dilemi.Odavno nesto nije u redu, a vi izbegavate da bolje sagledate situaciju. Mozda biste morali biti vrlo oprezni tokom ova dva dana i uciniti sve da otkrijete sta se zbiva.Pred vama ce se pojaviti pitanje da li ste ziveli u zabludi i velicali vezu koja ne postoji?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Zivite za ostvarenje velike zelje, a u nju ste svrstali neke osnovne stvari.Pored posla, svrstali ste i jednu skorpiju da vam zivot cini lepsim. Mozda je pravo vreme da razmislite sta ste postigli do sada i je li ostvarenje vase zelje u celini, na pomolu?Koliko vam je zivot do sada dao, a koliko ste se licno trudili?

Stranice: 1 2