Prvih pet dana jula:Dok se nekim znacima smesi nova ljubav,Rakovima sledi razocarenje!

Prvih pet dana jula:Dok se nekim znacima smesi nova ljubav,Rakovima sledi razocarenje!

2023-07-01 0 By Admin

U prvim danima jula  ovim znacima sledi nova ljubav, dok ce neki imati i razocarenje…

OVAN

Nikad se ne zna sta nam sledi, a vama ce biti drago zbog onoga sto vam nose ovi dani.  Ako ste izgubili nadu u bolje dane, verujte da vam sledi ostvarenje zelje. Jedna nova ljubav samo sto nije usla u vas zivot. Dugo cete pamtiti ove dane sto ce vam zraciti srecom.

 

BIK

Ovih dana morate prestati da se zalite i da se zapitate sta zelite za dalje. Da i dalje stojite u mestu, to vam ne ide i vreme je da se okrenete napred. Pred vama su nove sanse koje morate iskoristiti, da se ne biste poslije zalili na razocarenje. Da znate, sve ce da zavisi samo od vas. Vreme je za nove korake.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Tek sada znate da ste imali nesto jako lepo, i da niste umeli da sacuvate. Jednostavno niste bili u poziciji da se okrenete napred, jer vam nisu dozvoljavale okolnosti. Probacete da povratite neke stvari na staro, ali vam nece uspeti. Ne oklevajte da ucinite bas sve da biste popravili svoje okolnosti.

 

RAK

Sledi vam razocarenje na koje ne racunate ni slucajno. U vasem zivotu se taman pocele da slazu sve kockice, ali cete negde da se zbunite. Necije ponasanje  vam nece dati za pravo da  morate da trpite sto vas neko ignorise. Nebitno sto ga volite, neka i on vama pokaze  da to zna da ceni, umesto sto vas ne primecuje u drustvu drugih.

 

LAV

Sa velikim elanom ulazite u novi mesec i drugu polovinu godine. Za sada cutite, ali vec znate da ste odlicno startovali i da vas ceka lepa novcana nadoknada. Vasa sreca ce biti sto ce vam i dalje posao ici dobro, pa cete odmah imati vece sanse kod jedne osobe. Odavno je gledate, a tek ce vas sada primetiti.

 

DEVICA

Vasa je sreca za sada bila diskutabilna, ali nece biti zadugo. Ovih dana ce vam se pruziti lepa sansa da okrenete dobrim smerom. Uhvatite pravac  i tako ce da bude bas sve onako kako biste i sami zeleli. Ako ste i imali razocarenje ranije, sada ce biti samo proslost pred dolazecom srecom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2