Prvih pet dana jula:Dok se nekim znacima smesi nova ljubav,Rakovima sledi razocarenje!

Prvih pet dana jula:Dok se nekim znacima smesi nova ljubav,Rakovima sledi razocarenje!

2023-07-01 0 By Admin

VAGA

U danima pred vama srce ce vam zakucati neslucenom ljubavlju.Nekog cete sresti i zavoleti kao da volite prvi put. Samo pustite srcu na volju i ne dajte nikome da vas odvraca od vase zamisli. Udjite u novu vezu, bez da vam iko unapred prica da to nije osoba za vas. Ne verujte nikome,vec samo svome srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zaljubicete se u nekoga, mada cete videti da okleva da vam pokaze simpatije. Nemojte da krivite tu osobu, jer oko sebe ima neke lazne prijatelje. Tacno ce proceniti da biste  tu osobu usrecili i zato cine sve da je odvrate od vas. Ne oklevajte da udjete u vezu, ali ni da im kazete da ste ih procitali.

 

STRELAC

Mogli biste da se potrudite oko jedne osobe da vas primeti.  Ucinite nesto duhovito, nasmejte je, privucite njenu paznju. Ako vam pruzi ruku prijateljstva, lako ce vam dati i svoje srce.Njena se ljubav ogleda kroz postovanje, vernost i toleranciju. Zato budite spremni da uzvratite istom merom.

 

JARAC

Ne smete da se ponasate kao da vas je obuzelo razocarenje koje nikada nece proci. Vreme je da pokazete malo pozitivne energije i da se malo vise druzite. Neko vas odavno voli, a vi niste to ni primetili. Mozda je krajnje vreme da se osvrnete oko sebe i primetite dva zaljubljena oka.

 

VODOLIJA

Pred velikim ste obavezama, mada ste mogli i bez njih. Ove cete sami sebi nametnuti, bez obzira sto vec imate one svakodnevne. U novcanoj ste krizi i nije vam bas potaman vasa  zarada, pa zelite vise da zaradjujete. Zelite neke izdatke koje do sada sebi niste mogli da priustite. I sve dok sebi to ne obezbedite, necete zaliti truda.

 

RIBE

Zelite da se u vas zaljubi jedna osoba, ali vam ne uspeva da  budete u njenom drustvu. Cak i kad vas u prolazu primeti, kada se nadjete u slucajnom drustvu, ona vas izbegava.Potrudite se ovih dana  da se situacija promeni. I pored toga da otkrijete zasto vas je ignorisala kada vamje dala nadu da ste joj simpaticni.

Stranice: 1 2