Tokom jula,proslost postaje sadasnjost: Evo kome se vracaju bivsi!

Tokom jula,proslost postaje sadasnjost: Evo kome se vracaju bivsi!

2023-07-02 0 By Admin

JARAC

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce mesec jul doneti promene u vas zivot. Ono sto je bitno, moze doci do toga da se desi povratak proslosti. U vas zivot se vraca neko ko je sada bivsi. Ukoliko to ne bude neka bivsa ljubav, mozda je to neki prijatelj, ili bilo ko, do koga vam je bilo stalo, a ko vas je povredio. Ta osoba je shvatila koliko vi vredite i odlucila je da se bori svim silama da vas ponovo ima kraj sebe. To je ono sto moramo da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da su cuda moguca,  ali da je vazno i da se vi borite za to. Da pre svega razmislite da li vi to uopste zelite. Mozda ta osoba nije prava za vas, mozda vam jednostavno  u ovom trenutku nije potrebno da nastavite tamo gde ste stali. To su pitanja na koja samo vi imate odgovor, ali je najvaznije od svega da nikome ne dajete laznu nadu.

Ako ne zelite da se desi nastavak te price, to je u redu, ali ne smete ni u kom slucaju da obecavate ono  na sta niste spremni. A ako postoje emocije i ako mislite na nekome iz proslosti, onda znajte da je samo pitanje dana kada ce ta osoba ponovo da bude kraj vas. Odluka je doneta, cuda su moguca, ostalo je na vama. Razmislite o tome sta vam tacno treba…

Stranice: 1 2