Ljubav u narednim danima: Kraj problemima,susret srodnih dusa i prosidbe…

Ljubav u narednim danima: Kraj problemima,susret srodnih dusa i prosidbe…

2023-07-18 0 By Admin

VAGA

Ovo je period kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu. Ali jako je vazno da naglasimo da ostanete ono sto jeste i da ne dozvolite nikome da vam kroji zivot i prica kako cete ziveti… Shodno tome,ako postoji neko prema kome gajite emocije, znajte da je za vas najbolje da toj osobi sve otvoreno i kazete.

 

SKORPIJA

Srecni ste. U narednim danima ce mnogo toga doci na svoje ali ono sto moramo reci jeste da je osnova svega da vi naucite da cenite ono sto imate. Stalo vam je do jednog lava i nema toga sto za vas  ne bi uradio. Mislite o tome i necete zazaliti.  Ljubav sledi, i ljubav vam daje snagu za sve. Dajte onoliko koliko dobijete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ovo je period kada sve moze da dodje na svoje. Ali, vazno je da kazemo da je jednom raku do vas previse stalo i da nema toga sto za vas ne bi uradio. Samo je vrlo vazno da kazemo da  vas jedan rak voli i da bi ste trebali da razmislite o tome da mu date sansu da vam sve na delu dokaze i pokaze.  Nije nemoguce ni da dodje do prosidbe.

 

JARAC

Ljubomora vase voljene osobe vam je sada veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da niste  u pravu. Ona vas iskreno i od srca voli i da vi samo treba na delu da joj dokazete svoju ljubav. Nije joj lako, jer je vec jednom bila povredjena, dajte joj vremena da se uveri u to da vi niste isti kao neko iz njene proslosti.

 

VODOLIJA

Osecaj srece vas danima drzi. Napokon je sve onako kako ste oduvek i zeleli da bude. Imate nekoga kome ste na prvom mestu i ko sve cini da vas usreci.

Moramo da kazemo da je vazno da ne dizete ruke od ljubavi vec od onih koji vas ne znaju voleti.

 

RIBE

Konacno cete pronaci sve sto ste  zeleli kraj jedne vodolije. Srece vam nece faliti u danima koji su pred nama. Jedan rak je spreman da se bori za vasu ljubav,ali vase srce je zauzeto. Morate mu reci istinu kako ne bi ziveo u laznoj nadi i nadao se cudu…

Stranice: 1 2