Ljubav u narednim danima:Jednom zodijaku ce srce biti slomljeno,drugog ceka luda ljubav!

Ljubav u narednim danima:Jednom zodijaku ce srce biti slomljeno,drugog ceka luda ljubav!

2023-07-25 0 By Admin

 VAGA

Konacno cete i vi moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili. To je ono sto moramo da kazemo. Ljubav  u narednim danima ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Moramo da naglasimo da su cuda moguca onome ko u njih veruje,a vi ste takva osoba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ljubav u narednim danima moze da bude nesto cime mozete da se pohvalite. Stalo vam je do jedne vodolije, i ona vam pokazuje da prema vama nije ravnodusna. Itekako je moguce da ce doci do pocetka jedne nove, lepse ljubavne price. Srecu ste zasluzili.

 

 STRELAC

Vazno je da znate da nema sumnje da je jednom raku stalo do vas vise nego sto mozete da zamislite. Ono sto prema vama oseca je snazno i iskreno. Imajte na umu da nema sumnje da su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu.  Konacno se kolo srece okrece.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je cinjenica da vas voli jedan lav. Ali, vi u ovom trenutku niste spremni da sa njim imate nesto vise. To je u redu, sve dok mu ne dajete laznu nadu. Imajte na umu da je sve moguce, ali da ni u kom slucaju ne treba da ulazite u vezu sa osobom prema kojoj vase emocije nisu sigurne.

 

 VODOLIJA

Naredni dani mogu da budu jako zanimljivi za vas. To je ono sto moramo reci. Samo nemojte odustajati vec se fokusirajte na ono sto vase srce  zeli. Moguce je da cete doci do svog cilja brze nego sto mozete da zamislite, i to je najvaznije od svega.

 

RIBE

Ovo ce biti dani kada ce sve u vasem zivotu biti moguce. No, ono sto moramo da naglasimo jeste da ne bi ste smeli nikome da dajete laznu nadu. Sve vise mislite o jednom raku koji je bio deo vase proslosti. Itekako mastate o tome da bude i sadasnjosti i buducnosti.

Stranice: 1 2