Astro prognoze za sledecu sedmicu za sve znakove:Istina o tome sta vas ceka!

Astro prognoze za sledecu sedmicu za sve znakove:Istina o tome sta vas ceka!

2023-07-29 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je na vama da donesete odluku koja se tice vase srece. Ali, sedmicu koja sledi vi cete pamtiti po tome sto ce jedna velika istina izaci na videlo. Necete ni sami znati sta vas je snaslo…

 

 SKORPIJA

Nemojte ocekivati mnogo jer bi ste se u tom slucaju mogli mnogo i razocarati. Ovo ce biti dani za romansu, ali je vazno da znate da mozete dobiti tek onoliko koliko dete. Nekome ste iskreno vazni i bitni.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam biti podrska i oslonac i jos mnogo toga. Neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu

 

JARAC

Morate imati na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska, i da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Ovo ce biti dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

 

 VODOLIJA

Mozete biti mirni, jer sedmicu koju sledi necete pamtiti po losim stvarima. Ovo ce biti dani za romansu i dani kada bi ste mogli upoznati jednu novu osobu koja ce vasem zivotu dati novi smisao. Slusajte glas svog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Konacno ce sreca da se useli u vas zivot. Vi ste znak koji je jako patio zbog emocija, ali moguce je da ce naredni dani doneti ostvarenje vase velike zelje.

Prolili ste more suza ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je svemu tome dosao kraj.

Stranice: 1 2