Ovom znaku se smesi sansa da ostvari svoju najvecu zelju:Konacno od tuge do srece!

Ovom znaku se smesi sansa da ostvari svoju najvecu zelju:Konacno od tuge do srece!

2023-07-29 0 By Admin

VAGA

Ocekujete mnogo vise od zivota, ali vam se ne desavaju zeljene stvari. Vreme je da budete spremni da se menjaju uloge, pa cak i vasa.Ako ste bili usamljeni, nesigurni i tuzni, vreme je da vam se pruzi neverovatna sansa.Za samo dva dana se menjaju stvari na bolje, kao da i niste bili ni tuzni, ni usamljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Srce vam preteze na jednu stranu, mada razum vas vuce na drugu. Na vamaje da ucinite po svojoj volji, kao sto ste i uvek. To je vas stav koji se kosi sa mnogima,ali ne date ga  i ne npopustate  u njemu.Nije dobro sto ste tvrdoglavi, ali vam se isplati vasa tvrdoglavost. Ostvarite sta hocete po  bilo koju cenu.

 

STRELAC

Svesni ste koraka i situacija koje su obelezile  ovaj mesec. Vreme je da se srede utisci i da se naprave planovi za dalje dane. Od vas se ceka da pokazete malo tolerancije, jer niste je uvek pokazivali. Ili niste samo kada je jedan jarac u pitanju.Mnogo  vas voli i previse vam popusta, ali vise nece biti tako.

 

JARAC

Mnogo ste zaljubljeni u jednog strelca, ali on vam ne uzvraca toliko.Vreme je da pokazete da mu vise necete tolerisati bas sve. On koristi vase dobro srce i vasu ljubav, pa cesto i zloupotrebi vasu dobrotu.  Od sada vise nece biti tako i to ste spremni da mu kazete.

 

VODOLIJA

Mesec pun lepih, ali i mnogo losijih situacija, pa ne znate sta cete dalje.Od vas se ceka da pokazete da cete se i dalje truditi ad se izborite sa situacijom. Slede vam mnogo tezi dani, puni obaveza, ali i velike radosti. Nesto ocekujete da se resi i nadajte se da ce biti u vasu korist.

 

RIBE

Jos ste pod utiskom proteklih dana kada vam se pruzala neverovatna sansa. Sve dalje sto se trebalo desavati, desavalo se samo od sebe, a vi niste ucinili nista. Jeste li je prepoznali ili ste tek sada svesni sta ste mogli ostvariti? Ipak, budite i ovako zadovoljni, jer vam je i ovako solidno.

Stranice: 1 2