Tokom naredna 72.sata slede vazna zbivanja: Tajna jednog zodijaka ce biti otkrivena!

Tokom naredna 72.sata slede vazna zbivanja: Tajna jednog zodijaka ce biti otkrivena!

2023-08-04 0 By Admin

VAGA

Ako ste mislili da vasa tajna nece ugledati videlo dana, prevarili ste se. Vasa je tajna i vasa bivsa ljubav koja  ni do sada nije prestala.Samo krijete da nije i glumite ravnodusnost.Od vas  se ceka da pokusate da date sansu toj svojoj staroj ljubavi. Nek tajna bude javna, da je jos niste preboleli i da je jos volite. Tokom ovih dana sve ce biti otkriveno.

 

SKORPIJA

Vec ste se nasli u dilemi sta je najpametnije da uradite.Ovih dana cete morati da resite te dileme i da se zna sta je u vasem interesu.Zato cete morati da se okrenete najboljim mogucim resenjima.Vreme je da se neka zbivanja dobro razmotre i da budete svesni cemu vas vode neka desavanja.

 

STRELAC

Budite svesni da se mozete  unapred radovati, bas kao i razocarati. Srce vam kuca jedno, a razum upozorava na drugo, na oprez. Zato cete narednih dana da budete jako oprezni i sto se tice vaseg posla, a i vaseg emotivnog polja. Neko pokusava da vas navede na tanak led, zeleci da vam naudi. Posebno cete biti razocarani kad shvatite ko je ta osoba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ljubav  prema jednoj ribi, sto vam je tajna srca, ne znaci da ce dugo ostati tajna. Slede neka vazna zbivanja koja ce je otkriti i u potpunosti vas zbuniti. Nista ne oklevajte i nemojte dozvoliti da vas zbunjenost  obuzme u potpunosti. Shvatite to kao olaksavajucu okolnost da joj pokazete sta osecate i da je uverite u iskrenost osecanja.

 

VODOLIJA

Vec ste krili da volite nekoga, pa cak i koga volite, i sa kime biste otpoceli vezu.  Mozda ste imali razlog za to, ali sada verujte da  je to bilo dobro za vas. Vi ste se zaljubili u pogresnu osobu, i da ste joj to priznali, verujte da bi vas ismejala.  Bolje je sto ste bili na distanci, i sada je vreme da se okrenete napred. Ovo je bila zabluda, srecom na vreme otkrivena.

 

RIBE

Tek cete saznati da vas voli jedan jarac i da je to njegova dugo cuvana tajna. Vreme je da se okrenete  ka njemu i iskreno pokazete da vas zanima. I ako ste oboje istih osecanja koja skrivate od svih, sada ih pokazite.Pred vama je idealna sansa da pokazete da se jedno drugome dopadate. I da vasa tajna ljubav, postane dobro poznata i otkrivena istina.

 

 

Stranice: 1 2