Ovan i Bik do kraja avgusta:Jedan ima neverovatnu sansu da uspe poslovno, drugi da nadje pravu ljubav!

Ovan i Bik do kraja avgusta:Jedan ima neverovatnu sansu da uspe poslovno, drugi da nadje pravu ljubav!

2023-08-13 0 By Admin

 Dva zodijaka potpuno razlicita po karakteru, ali podjednako uspesna, ali na razlicitim zivotnim poljima!

OVAN

Posao

Sledi neverovatna sansa  da uspete poslovno i vi cete se istaci u prvi plan i uspeti. Do kraja avgusta se sve menja.

Osecate preku potrebu da se predate obavezama i da se potrudite  da obavljate sve na vreme.Kako ste radili do sada, tako cete raditi i dalje.Vase ce poslovne korake docekivati sa velikom hvalom.Vreme je da pokusate da se pokazete i dokazete na  sve nacine, kako biste se izdvojili.

Odavno ste i tihi i suvise mirni, pa ste bili negde u sredini i niste se izdvajali.Znali ste da ste bolji od mnogih i da mozete parirati onim pravim velikim poslovnjacima.Sada je vreme da krene vasa karijera uzvodno i da se  okrenete  sebi.Vreme je da cete ici za par stepenika, jer ce vam se isplatiti vase ideje koje cete ponuditi. Dakle na poslovnom polju ce sve da bude kako treba, cak cete se ponositi. Do kraja avgusta slede desavanja.

Bez obzira na sve,  to sto ste vrlo uspesni u svome poslu, ne znaci da ste potpuno srecni. Prvo, vi ste uvek predani poslu, pa  s tim u vezi ste odgovorni i ozbiljni.Partneri vam cesto zameraju da ste  vencani za svoj posao, a ne za njih. Ipak cete morati da se potrudite da razuverite svoje partnere.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sto se tice partnera na radnom polju, tu ste malo nepopustljivi.Kod vas se mora znati da rad podrazumeva  samo rad i discipllinu. Dobar ste organizator i to vas cini uspesnim u vremenskim terminima koje uvek preduhitrite.Do kraja avgusta cete se upustiti u nesto novo, i to ce za vas biti  prelepa radna promena.

Mada ste isli korak po korak, sada cete konacno da slavite. Pruzila vam se neverovatna sansa za uspeh u poslovnom svetu i vi ste samo  bili pametni, vredni i pametni da sansu prepoznate.

Ljubav

Kod vas se desava suprotno od coveka koji grabi uspesnim poslovnim koracima. I dok ste tamo jaki i zaposleni, na emotivnom polju ste skoro sami i usamljeni. Nije da niste  imali  emotivne veze i da ste sada sami. To ne mora da bude pravilo, jer mozete biti u vezi, a vi ste sami u dusi.

Ne osecate da ste sreli svoju drugu polovinu koja ce vam citati misli. Nekoga ko ce biti vasa srodna dusa, vase drugo bice. Nikad nije kasno, jer koje tako uspesan u poslu, ima razlog da uspe u svemu.Vasa srodna dusa  ceka na vas!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2