Ovan i Bik do kraja avgusta:Jedan ima neverovatnu sansu da uspe poslovno, drugi da nadje pravu ljubav!

Ovan i Bik do kraja avgusta:Jedan ima neverovatnu sansu da uspe poslovno, drugi da nadje pravu ljubav!

2023-08-13 0 By Admin

BIK

Posao

Niste neko kome ide sve od ruke, kao sto se desava nekima iz vase okoline. Bez obzira na sve, vi na to gledate sasvim lezerno i bez trunke ljubomore. Svesni ste da svako ima svoj talenat, pa ga zato treba i  nagraditi, ali i iskoristiti. Vi do sada kao  niste ni razmisljali o  svom talentu, jer jos ste tamo, amo.Nestalni ste u poslu, sa obavezama koje su skoro uvek na neko odredjeno vreme. Do kraja avgusta je mnogo toga moguce.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imacete priliku da se izjasnite, da promislite sta dalje i kako. Moracete naci svoju sferu u kojoj cete dominirati i u kojoj cete se pokazati. Do kraja avgusta vam se cini da necete imati nekog veceg posla, ali ce ga biti. Radno mesto vam nece biti toliko tesko, koliko ce zahtevati vas oprez i koncentraciju.

Moracete to zbog nekih novcanih kriza u koje ste zapali, a samo svojom greskom. Imate prosecnu inteligenciju pa je  iskoristite  i nadjite se u necemu sto cete raditi.Neka vamovo bude  savet horoskopa!

Ljubav

Vec dugo se ponasate nezainteresovano na emotivnom polju i niste voljni za nove veze. Vec ste imali vezu koja je ispunjavala i vase misli i vase srce. I kada se desio emotivni lom, desilo se kao da ste se i vi prepustili da nestanete u talogu vremena i utopite u proslost.

Do kraja avgusta  imate sansu za jedan novi susret koji  ce promenii vase navike koje su postale ustaljene, a to su posao i kuca.

Vreme je za susret kojem se sada ne nadate, ali ce vas  iznenaditi. Sledi vam susret koji ce zaustaviti vreme. Osoba koju cete sresti bice sudbinski odredjena ,jer cete u njoj prepoznati svoju srodnu dusu.

Bice to vasa prava ljubav, i ako niste toliko uspesni u poslu, bicete srecni u ljubavi.

 

 

Stranice: 1 2