Dani do kraja meseca bice dani najvece srece ikada  za ove znakove zodijaka!

Dani do kraja meseca bice dani najvece srece ikada za ove znakove zodijaka!

2023-08-15 0 By Admin

Dani do kraja meseca bice dani najvece srece ikada ovim znacima zodijaka!

OVAN

Srece ce vam biti potrebno.

Nista posebno ne ocekujete za pamcenje, osim sto znate sta vas vec ceka. Bice to vase brojne obaveze kojih cete imati na pretek. Nekad vam toliko sve smeta da ni sami ne znate koliko.Probajte da nadjete odgovor na trenutke koji vam dodju kao zute minute.Da li ste sami krivi sto toliko radite, cak i vise nego biste to morali?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Da morate nesto okrenuti u svome zivotu, to vam je i sada jasno. Ali da vise nema cekanja da stojite u mestu, to cete morati da utuvite u glavu. Dakle, bice ovo krajnje vreme da se pokrenete iz mesta i da nadjete neki prioritet. Dok vreme prolazi, vi se bez cilja vrtite u krug,a sada morate znati da je vreme novim koracima.Ucinite nersto za pamcenje.

 

BLIZANCI

Vreme je pred vama, a neki vasi zadati rokovi polako isticu. Ne smete toda dozvolite, no cinite krupne korake.U pitanju je nesto krupno i od velike zivotne vaznosti. Ako biste uspeli u necemu sto ste zamislili, bili bi to trenuci za pamcenje. Zasto jednostavno ne presecete  i ne donesete odluku, bez uticaja vase okoline?

 

RAK

U vasem zivotu je malo stvari koje su bile za pamcenje, ali ne znaci da ih nece biti. Vazno je samo da se osmelite i da okrenete novi list. Dugo ste pod uticajem  nekih osoba koje svaki vas pokusaj da se osamostalite, opovrgnu.  Ovi dani na izmaku leta su pravi dani  da pokazete svoj stav i da vise nikome ne dozvolite da vas obeshrabri.

 

LAV

Niste vi neko ko slusa druge i uvazava tudja misljenja, pre nego iznesete svoje! Niste bili nikada kukavica, no uvek lav, pa sta se sada desava sa vama? Kao da vas je neko preobrazio po svome nahodjenju, da ispunjavate samo njegove zelje i svet gledate u njegovom pravcu.To nova ljubav stize u vas zivot i unapred ste joj se predali celim srcem, i ne zalite! Slede trenuci za pamcenje!

 

DEVICA

Niste bas zadovoljni nekim stvarima do sada, ali ostatak meseca se potrudite da bude bolje.Nemojte da se ljutite ako vam neko ukaze da ste gresili i da je sve do vas. Vreme je da saslusate i drugu stranu  price, a ne da se zalite sto vam izmice cilj. Nesto je i do vas, a nesto i do okolnosti u kojima ste.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2