Dani do kraja meseca bice dani najvece srece ikada  za ove znakove zodijaka!

Dani do kraja meseca bice dani najvece srece ikada za ove znakove zodijaka!

2023-08-15 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se malo osamostalite i pocnete da ispoljavate svoje emocije i zelje. Mada ste zauzeti obavezama, malo poslusajte i svoje srce. Oslusnite  sta vam govori i  na sta i na koga se taj govor srca i  odnosi.Vreme je da budete konkretni u zeljama i odlucniji u koracima do cilja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nadate se da su pred vama najbolji dani ikada. I da ce vam ti dani doneti najlepse trenutke za pamcenje.Od vas se ocekuje da ste jaki i da ne posustajete sada kada ste na domak cilja. Nece vam biti  lako jer cete imati nekih poteskoca, ali na kraju cete zaista slaviti ostvarenje cilja.Videcete zasto niko nece biti srecniji od vas.

 

STRELAC

Niste slutili da ce vas jedna osoba moci da ocara toliko, jer ste uglavnom vi birali partnere. Kazu da ste srcelomac i da ste osvajac mnogih srca.Zaljubicete se u jednu osobu i ona ce pobiti sve teorije koje kruze o vama.Bice to nova ljubav, ljubav za pamcenje.Ona ce vam podariti  najvecu srecu ikada jer ce vam osecanja biti uzvracena.

 

JARAC

Vreme je da se okrenete sebi i pocnete da cenite sebe. Do sada se niste isticali, vec ste sve posmatrali sa strane. Budite svesni da stize i vasih pet minuta srece, i da cete znati da odaberete najbolji put za sebe. Postacete nepokolebljivi u koraku da se priblizite jednoj osobi koja vam se svidja.

 

VODOLIJA

Ovih dana ste se malo utisali i vise razmisljate o svemu. Mozda i nije lose da zberete svoje misli i da ih upravite ka ciljevima. Ako do sada niste odredili sta dalje zelite i sta morate nastojati, pustite srcu na volju. Neka se vas ponos povuce nazad, pred osecanjima srca koja se bude prema jednoj ribi.

 

RIBE

Dugo vam se svidja jedna vodolija i nikako da joj pridjete. Cak i da ste  spremni da joj date svoje srce, osecate da bi vas odbila. Ako vam je stalo, naterajte je da pogazi malo od svog ponosa i da vam prizna da ni ona nije ravnodusna.Kada se cine ustupci u ime ljubavi, ne treba nicega da  se bojimo, i mislimo sta ce ko reci.

Stranice: 1 2