Skorpija i zvezde do kraja leta:Uspesna,ambiciozna,smela i tvrdoglava-miljenik zvezda!

Skorpija i zvezde do kraja leta:Uspesna,ambiciozna,smela i tvrdoglava-miljenik zvezda!

2023-08-15 0 By Admin

 U cemu je tajna uspeha skorpije koja je ambiciozna,smela,tvrdoglava i nezna istovremeno, i sta kazu zvezde?

SKORPIJA

Posao

Do kraja leta slede promene. Posao skorpije se oduvek svodio na rad, red i disciplinu. Uvek je pokazivala  interesovanje za nova radna poljai tako je svoj posao sirila. Kako se njeno radno polje prosirivalo na vise grana, tako je rasla i njena popularnost, pa i njena zarada. Njena ambicija je uvek isla korak  ispred, pa cak i u nemoguce pokusaje.

Cak i tamo gde se sumnjalo u njen uspeh, ona je ostajala iznad onih koji su pokunjeno spustali svoje glave.Od nicega je sposobna da napravi nesto i da tako obezbedi i sebi mesto na visokoj lestvici uspeha.A i novac za dva novcanika. Zato se postavlja pitanje u cemu je tajna njenog uspeha, s obzirom da je cesto i tvrdoglava i da cini po svome?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ocigledno je okosnica njena velika tvrdoglavost koju pokazuje , ali ona kad nesto naumi, to i ostvari.Ne bira sredstva kako doci do cilja, ali kada ga zacrta, ona ga i ostvari.Makar se svadajala sa celim svetom, ono sto hoce i sto pozeli, ona ce ostvariti.  Za nju je karakteristicno da je se ni ticu tudja misljenja, i da ne potpada ni pod ciji uticaj.

Bas kao sto je do sada, drage skorpije, tako ce i od sada, pa do kraja leta. Drage skorpije, resile ste nesto veliko da ucinite od svoga zivota a da to nije samo trenutna zarada. Zelite da se potpuno osamostalite, pa cete sve preduzeti da se  stambeno obezbedite. Vec ste zagazili u nesto sto vas vodi tome i vreme je da se izborite za to. Zasluzili ste da imate svoj mir i svoju privatnost.

Posao vam je  i dalje u procvatu, sto znaci da cete morati da vise  stedite.Kljuc  ili tajna vaseg uspeha stoji ili u u vasoj tvrdoglavoj upornosti kada nesto hocete. Ili su zvezde tako odredile da bude. I zato sto se tice vaseg poslovnog uspeha kazu da ste miljenik zvezda ili ste mag za novac.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2