Skorpija i zvezde do kraja leta:Uspesna,ambiciozna,smela i tvrdoglava-miljenik zvezda!

Skorpija i zvezde do kraja leta:Uspesna,ambiciozna,smela i tvrdoglava-miljenik zvezda!

2023-08-15 0 By Admin

Skorpija, bas kao dete, voli nezno i svim srcem dok je ne razocaraju oni koje voli…

Ljubav

Ljubav skorpije je jedna velika tajna, bas kaoi tajna njenog opsteg uspeha.Svi vas poznaju kao tvrdoglavu  osobu, upornu i smelu. Cesto se nadjete u poziciji kada morate da budete drski kako biste sacuvali sebe,  i odbranili svoj renome uspesne i cestite osobe.

Isto cinite i u ljubavi, pa se  cesto nadjete u poziciji da ste povredjeni sitnom i nevaznom recju. Koliko ste tvrdoglavi  na poslovnom, toliko ste nezni i osetljivi na emotivnom polju. Zaljubljive ste prirode i uvek  mislite da ste nasli svoju pravu ljubav zivota. Samim tim sto tako mislite, bude vam teze saznanje da ste  pogresili i bude vam poraz  dublji  i cinjenica da ste pogresili po ko zna koji put. Slede promene do kraja  leta.

Zvezde su sada na vasoj strani i resile su da vam daju svu paznju. One ce do kraja leta, sve od sada biti na vasem putu i svetlece sve vase nemile situacije. Resile se da vam ukrste zivotne sataze sa jednom osobom koju do sada niste primetili .Ali ona ce  uskoro postati sve ono sto ste trazlii zeleli od veze iod partnera:Prijatelj u svemu,u svakoj situaciji ikada ste srecni i kada ste tuzni;Bice olicenje postovanja koje ce vam pokloniti, trazeci zauzvrat da i vi postujete njega. I nada sve ce vam pokloniti iskrenost svoga srca koje ce vam dati na dlanu.

Vreme je da krenete stazom srece, bez obzira na sve sto se desavalo pre. Bez bolne proslosti, bez osvrtanja nazad i straha od ljubavi. Straha da cete opet biti povredjeni od onog koga volite srcem, i sa kime zelite ziveti ceo zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Tako cete drage skorpije, konacno i vi postati srecne, zaljubljene i konacno cete moci da se pohvalite da ste uspeli u celosti. Konacno cete postati miljenik zvezda, jer zvezde su odlucile tako. Karma vam vraca  dug za sve sto ste patili, plakali i sve zbog cega ste proklinjali zivot ili svoju sudbinu.

Stranice: 1 2