Savrsena prilika za ljubav:U narednih sedam dana,ovim znacima sledi fatalni susret!

Savrsena prilika za ljubav:U narednih sedam dana,ovim znacima sledi fatalni susret!

2023-08-19 0 By Admin

Bice ovo savrsena prilika za ljubav, jer narednih sedam dana  ovim znacima  sledi fatalni susret!

OVAN

Na pravom ste putu da vam se desi fatalni susret koji sledi. Bice to nova prilika za ljubav, tako lepa i prosto savrsena.Vec osecate da ste spremni da se upustite u novu vezu  i da staru zaboravite kao da je nije ni  bilo. Odavno ste na putu koji je zahtevao nove pocetke, ali niste bili spremni za njih. Sve do sada!

 

BIK

Odgovorite svojim otkucajima srca i pokazite bar da ste jos zivi. Zasto ste se izolovali od drustva toliko, da su se i vasi prijatelji udaljili od vas?Niste samo vi nesrecni, ima ih na milione, pa se opet smeju i zive. Ako ste izgubili jednu ljubav svoga zivota, doci ce druga, jos veca i lepsa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto biste mogli da ucinite. Pokazite da cete imati i volje i snage da se borite i da se izborite. Jedan rak vas je nesvesno povredio, ali nije tako ni hteo, niti mislio. Dajte mu sansu koju ce vam traziti, i pustite da vam se na neki nacin izvine i iskupi za svoju nenamernu gresku.

 

RAK

Ne zna se sta bi vam bilo vaznije medju prioritetima koje ste vec odredili. Mozda je vreme da se prvo iskupite kod jednog blizanca. Znate da ste ga dovelii nemilu poziciju, a da vas voli i da to niste smeli ni pod razno. Vreme je da trazite dan koji ce biti  savrsena prilika da  je iskoristite.Izvinite mu se, jer cete inace osecati grizu savesti.

 

LAV

Mislite i dalje da ce ovi dani da budu kao i prethodni, tuzni i prazni.Kao  i uvek, samo cete vi morati da budete neko ko ce ih ispuniti svojim nadama i licnim zeljama. Ne smete dalje ziveti od proslosti i morate se okrenuti sadasnjosti.Ovih dana je vreme koje ce vam ponuditi nove sanse.

 

DEVICA

Nesto ste hteli po svome i ponelo vas je vase  osecanje da pokazete svoju volju.Valda se osecate ugrozeno sto uvek ispunjavate tudju volju. Pozelecete nesto licno, neki korak ili novu odluku, koja ce vaseg partnera razbesneti.Zapitajte se kakva je njegova uloga u vasem zivotu i obrnuto? Bicete sokirani odgovorom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2