Vaga i Skorpija:Treba da vam cestitamo,vi ste pravi kraljevi zodijaka!

Vaga i Skorpija:Treba da vam cestitamo,vi ste pravi kraljevi zodijaka!

2023-08-19 0 By Admin

 SKORPIJA

Konacno, vi ste znak za primer. Vi ste znak koji nije cenjen i postovan onoliko koliko bi zeleo i koliko zasluzuje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je sve to nesto sto ce  uskoro biti iza vas. Vi ste osoba kojoj treba da cestitamo na toj jakoj volji. Na tome sto vi ne odustajete od zivota, i od onog sto zelite, ma koliko da vam bilo tesko. Istina je da niste bas miljenik sudbine i da imate niz problema. Da je vas zivot sacinjen od niza losih trenutaka za koje nekada mislite da nikada nece proci…

Ali, bilo kako bilo, vi ste dobar covek koji se vodi time da je zivot jedan, i da je karma nesto sto postoji. Uvek pokusavate i nastojite da budete dobar covek. Da se nadjete onima koji pate, da pomognete. Ako to niste u stanju, onda je jasno da bar nikada necete odmoci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da umete da date drugu sansu, da oprostite, ali to se nikada ne odnosi na prevaru ili izdaju. Onaj ko se jednom usudi da vam slomi srce, moze da smatra da vas je zauvek izgubio. Nikada nikome ne dopustate da vas pravi budalom, vi ste jako dobar covek, ali nikako ne naivna osoba sa kojom bilo ko moze kako hoce. Pravi ste primer za osobu vrednu postovanja i paznje, bas kao i ljubavi.

Stranice: 1 2