Vreme je za nagradu ili kaznu:Tvoja karma za narednih sedam dana!

Vreme je za nagradu ili kaznu:Tvoja karma za narednih sedam dana!

2023-08-20 0 By Admin

 LAV

Karma nikome ne ostaje duzna. Imajte to na umu. Volite nekoga i taj neko voli vas, ali vi tu osobu ne cenite na pravi nacin. To nikako nije ono sto ona zasluzuje. I iako vam mnogo tolerise i prasta pitanje je do kada ce tako. Imajte na umu da je vise nego moguce da ce ona otici iz vaseg zivota i da ce to se desi relativno brzo. Ne zato sto vas ne voli vec sto je postala umorna od toga da  vam daje nove sanse. A kada dodje do toga da vam okrene ledja, imajte na umu da ce u vasem zivotu uslediti kajanje. Necete  ni sami znati kako da se ponasate ni sta da radite. Ali, ono sto je vazno da naglasimo jeste da treba da shvatite da sve dodje na svoje. I da niko ne moze da izbegne da od karme dobije  ono sto je zasluzio.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da jos uvek nije sve izgubljeno i da postoji mogucnost da neke stvari sprecite. Ali, da bi to bilo moguce vi morate da se menjate iz korena. Da shvatite da morate ostati pri svojoj reci. Ako nesto obecate  onda  to i ispunite.

Neki pripadnici vaseg  znaka ce mozda u danima koji su pred nama  imati probleme na polju karijere. To je zato sto je izvesno da vi imate velike ciljeve,ali  sada se cini da ipak ocekujete previse. Moguce je da ce doci do toga da napravite jednu veliku gresku koja bi mogla skupo da vas kosta. Vrlo je vazno da naglasimo da ce ovo biti zivotna lekcija. Lekcija nakon koje nikada vise necete dozvoliti da od vas ode neko do koga vam je stalo. Pre svega, neko ko je spreman da vam uzvrati istom merom i voli vas svim srcem.

Stranice: 1 2