Lav i Vaga:Pustite da vas vodi vase srce,u narednim danima vam sledi pravo cudo!

Lav i Vaga:Pustite da vas vodi vase srce,u narednim danima vam sledi pravo cudo!

2023-08-21 0 By Admin

Divne vesti ovog puta imamo za lava i vagu. Oni ce bez imalo sumnje biti jako srecni u danima pred nama.

 

LAV

Pustite da vase srce odluci. Ne razum, ne vasa glava, pustite da vas vodi vase srce jer ono ume da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. Ako ste sada slobodni, imajte na umu da su sada pred vama dani tokom kojih vam sledi jedan poseban susret. To je ono sto moramo da naglasimo. Vi ste osoba koja je poznata po tome sto joj je karijera jako vazna. No, isto tako, kao osoba kojoj je ponos jako naglasen.

Ali, sada ce u vas zivot uci neko ko ce vas voleti iskreno i ko ce biti spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Istina je da ce se ta osoba vrlo brzo zaljubiti u vas, ali da je moguce da je to neko ko vec ima emocije. Sa druge strane, moramo da kazemo da je moguce da ce vama trebati malo vise vremena pre nego odlucite da toj osobi date priliku. I to je u redu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste sada u vezi, mi moramo da naglasimo da su sada pred vama dani tokom kojih ce voljena osoba poceti da prica o zajednickom zivotu. Samo vi znate da li je to ono sto zelite, ali nas iskreni savet jeste da pustite da vas vodi vase srce. Ako vam je stalo dovoljno, znajte da samo treba da se prepustite, i da je vas partner prema vama iskren. No, za slucaj da nije, onda to i recite. Samo nemojte davati laznu nadu, nemojte obecavati nikome nista ako niste sigurni da to zelite. I da to nesto mozete da ispunite, pre svega!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2