U narednih deset dana,ovim znacima stize poziv od osobe iz proslosti koja ih i dalje voli!

U narednih deset dana,ovim znacima stize poziv od osobe iz proslosti koja ih i dalje voli!

2023-08-21 0 By Admin

 SKORPIJA

Vi znate da vasa bivsa ljubav mnogo misli na vas. Vama je jasno da vi nju zapravo nikada niste zaboravili, i da vam prosto sudbina stalno namesta te neke sitnice koje vas podsecaju jedno na drugo. U narednih deset dana ce doci do toga da dobijete ono o cemu mastate, a to je nova sansa za srecu sa tom osobom. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nemojte biti ponosni. Nemojte se inatiti. Moze vam biti lepo, moze sve konacno da se sredi ali je vrlo vazno da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih ce ljubav da pobedi.

Vazno je da oboje shvatite gde ste gresili i zasto vam prvog puta nije uspelo. Ljubav ne moze nikada biti dovoljna, jer mora da postoji zelja, emocija, potreba da se bori, i kompromis. Poziv iz proslosti svakako da stize, a konacna odluka je samo na vama.

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite, ali i da ne zahtevate od voljene osobe da vam pruzi ono sto vi niste u stanju da pruzite njoj. Dogovor je ono sto vam zapravo treba, i sto moze da vas usreci. Imajte na umu da ce posebno uzivati skorpije koje su sada u vezi jer ce im voljena osoba na jedan poseban nacin dokazati svoju emociju i naklonost.

Stranice: 1 2