Stize poziv koji su dugo cekali:Ove zodijake ce pozvati bivsa ljubav!

Stize poziv koji su dugo cekali:Ove zodijake ce pozvati bivsa ljubav!

2023-09-03 0 By Admin

Postoje ljubavi, odnosno veze, koje su zavrsene, ali ljubav je i dalje prisutna…

 

  BIK

Vi ste dali sve od sebe  da zaboravite osobu iz proslosti. Skoro da nema toga sto niste ucinili,ali vam jednostavno nije vredelo. Ali, sada sledi njen poziv. Mozete da ocekujete  vec sada da ce ta osoba da okrene vas broj. Jer, ona je shvatila da joj nema srece bez vas, i odlucila je da pokusa da vas ponovo osvoji. Njoj nije ponos na prvom mestu kao vama. Ona jednostavno samo zeli da bude srecna, a posto je shvatila da se njena sreca krije kraj vas, ona je odlucila da ka njoj podje. 

Mozete da ocekujete da vas pozove i da vam sve otvoreno kaze. Da vas voli i dalje i da  je odlucila da pokusa ponovo da se bori za vasu ljubav. A kada dodje taj poziv, onda prestanite vec jednom da budete ponosni. Zaboravite na svoj ego  i dajte konacno sebi sansu da budete srecni, bas onako kako zasluzujete. To je ono sto moramo da naglasimo!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da nema nimalo sumnje da ta osoba prema vama gaji iskrene emocije. Tako da, ako i vi prema njoj osecate isto, prestanite vec jednom da se ponasate  kao da vam je vas ego na prvom mestu. Iskoristite sansu za srecu koja vam se sada pruza.  Sansu da se ostvarite na svim poljima i da vam napokon u zivotu krene…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2