Ovi znaci jos vole bivsu ljubav,a evo kome se ona vraca sledece sedmice!

Ovi znaci jos vole bivsu ljubav,a evo kome se ona vraca sledece sedmice!

2023-09-13 0 By Admin

Mozda vas je povredila i mozda vam je slomila srce,ali je najveca istina da je spremna da se pokaje i promeni iz korena. Vama sledi nova sansa za srecu, a sve ostalo je samo na vama. Ako vam je stalo jednako jako kao  njoj onda samo treba da slusate svoje srce i date toj osobi do znanja da jedva cekate da nastavite tamo gde ste stali. To je ono sto ovog puta moramo da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da vas voli jedan lav. Da je iskren prema vama i da skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Velike su sanse da je u pitanju osoba iz vase proslosti. Imajte na umu da je ona svakako neko ko je spreman da vam na delu svoje emocije dokaze i pokaze.

Mozda vas je ta osoba jednom povredila. Mozda vam je slomila srce. Ali, znajte da je sve moguce onome ko zna da cuva ono sto ima, a nema nimalo sumnje da je ta osoba shvatila koliko vi vredite. U toku sledece sedmice mozete da ocekujete njen poziv. To je ono sto je vazno da kazemo. Naravno da sve ostalo zavisi samo od vas. Ako je volite dovoljno jako koliko ona vas, onda nema nimalo sumnje da cete dobiti priliku da nastavite tamo gde ste stali. I to je ono sto moramo da kazemo. Nova sansa za ljubav je pred vama i cinjenica je da cete biti srecniji  nego ikada do sada. Nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da prasta.

Stranice: 1 2