Devica i Vodolija:Vreme je da zaboravite na ponos i dodjete do svoje srece!

Devica i Vodolija:Vreme je da zaboravite na ponos i dodjete do svoje srece!

2023-09-13 0 By Admin

 Vreme je da shvatite da ponos koci vasu zajednicku srecu i u ime ljubavi,oboje ga zgazite kako biste bili srecni!

DEVICA

Dovoljno je samo vase veliko srce bez obzira na sve drugo!To sto imate srce i dusu i od mnogih volite jace, samo vam je plus. Za svaku je pohvalu i vasa sreca sto vas cene, ali je i mnogima izuzetna cast sto vas imaju.Niste ni svesni da je mnogima cast sto vas samo poznaju,a kamoli sto bi imali priliku da se sa vama druze.

Vi ste jedna izuzetna licnost i jako ste emotivni.Mada znate da budete izuzetno autorativni,utoliko ste mnogo  blizi onima koji vas vole.Posmatrajuci kroz prizmu licnosti vas karakter, nije ni cudo sto ste svojim bliznjima autoritet.Vi ne cinite nista posebno,samo sto uvek idete onako kako je najbolje.To je valda i previse da neki u vama vide svoga kralja, svoju srodnu dusu, iskrenog prijatelja i kolegu.

Mada ste izuzetno vredni, vas cene i po drugim osobinama.Niste pakosni,niti ljubomorni kao vecina oko vas.Vi delite savete, pomazete u nevolji i kolegijalni ste i kad je dobro i kad je lose.Ma koliko da ste vredni i uspesni, ipak niste dovoljno srecni,niti zadovoljni zivotom.

Srce vam pati na emotivnom planu i tu ste prosto izgubljeni.Osecate da vas prati  neka nemilost zvezda, i da vas nece sreca.Ne morate da objasnjavate zasto, jer se zna. Mnogima se dopadate  i rado bi sa vama u vezu. Ipak vam se svidja neko drugi i to je jedna vodolija. Ponos vam ne da da ucinite prvi korak, ali moracete. Ako tone ucinite, necete biti srecni, jer sreca vam je samo sa njom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vreme je da shvatite da je vas ponos kocnica vasoj zajednickoj sreci.I krajnje vreme da ucinite nesto po pitanju toga i budete srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2