Astro od 15. do 20. septembra nekima ce doneti preokret, a nekima losu srecu…

Astro od 15. do 20. septembra nekima ce doneti preokret, a nekima losu srecu…

2023-09-14 0 By Admin

VAGA

Poceli ste da vagate svoja osecanja i da se okrecete levo desno. Nikako da se vase srce sredi i da tacno zna sta vam je ciniti i sta je ono sto zelite. Ne smete se vise dvoumiti  i pokazite da znate  sta je vas cilj, sta prioritet, i ko je glavni u vasem srcu.

 

SKORPIJA

Jos uvek ste mocni, ali sledi preokret. Tacno znate sta hocete i ko je onaj koga zelite ove jeseni.  Mozda ce jedan jarac da probudi vase interesovanje i sve ce vam  drzati misli. Ipak cete cekati da se on izjasni po pitanju emocija, glumeci ravnodusnost. Cim vam prizna osecanja,  i vi cete njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce vas vuce ka jednom lavu, mada osecate da gresite. Ipak cete  uciniti veliki preokret, tako sto cete mu prici i tako pogaziti svoj ponos.Srce vam sapuce glas  ljubavi  i misli ce vam biti usmerene ka njemu.Ucinicete sve da dobijete njegovu paznju  i da ga osvojite po cenu svega.

 

JARAC

Bicete u jednoj situaciji u kojoj ce vas prijatelj navuci na tanak led. Trazice vam pomoc, a ustvari ce hteti da vas svesno ponizi pred nekim ko vam se jako svidja. Tako cete biti smesni u ocima jedne osobe koja vam je zarobila srce. Zaljubljeno srce koje voli ne misli kako izgleda u ocima drugih.

 

VODOLIJA

Vreme je da se okrenete  ka osobi koja ce vas voleti i koja ce vam dati svoje srce.Jedan povredjeni bik vam je dao srce, ali ste ga drzali  na distanci.Sada je vreme da se okrenete iskrenim stvarima  i budete jasni i konkretni. Ljubav ce pobediti sve, bez obzira sto je postajala distanca.

 

RIBE

Mada se dobro snalazite, ipak vam sledi  novo razocarenje.Nesto sto  ce vas malo povrediti, malo zaboleti, ali i iznervirati. Od vas je sve moguce da se  osecate i slabo i jako,  i ljutito i zaljubljeno. Onaj ko vas ne poznaje, mislice da ste ravnodusni.  Da nije partner u pitanju, bili biste.Ovako boli!

 

 

 

Stranice: 1 2