Ljubav u narednom periodu:Kome se vraca stara ljubav, kome sledi raskid, a kome bolna buducnost?

Ljubav u narednom periodu:Kome se vraca stara ljubav, kome sledi raskid, a kome bolna buducnost?

2023-09-14 0 By Admin

VAGA

Desava vam se da sebe uhvatite nesigurnom, ali cete morati da  budete mnogo  sigurnijom.Nisu vam jasna ni vasa osecanja, niti su tako jaka, kao sto su bila. Ipak cete se  morati  dobro da preispitate sta osecate za jednu skorpiju, a ne da sebe hvatate sa glupim pitanjima, da li volite ili ne?

SKORPIJA

Buducnost je ono sto zelite sa jednim  strelcem. Neodoljivo vam se svidja, ali ste   svesni da voli nekog drugoga i da ga nece prevariti sa vama.Vec vas gusi osecaj neuzvracene ljubavi, ali biste mogli da obratite paznju na jednu vagu. Ona vas voli i mogla bi vas  usreciti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jedna lepa skorpija zeli buducnost sa vama, mada zna da ste zauzeti. Mada ste do sada  bili neko ko nije obracao paznju na nju, sada cete morati. Budite kao i uvek  fer igrac,  pa joj pojasnite da ste srecno zaljubljeni i da vam nikada  nece dati sansu.

 

JARAC

Mada se trudite da pokazete  da ste dobri u svemu, necete biti tako naivni. Neko vas zeli nasankati  i tako vam zeli uciniti podvalu.Vasa je ljubav nesto sto ce biti jako lepo i sto ce vas voditi dalje, ali necete dozvoliti laznom prijatelju da vam je upropasti.

 

VODOLIJA

Mogla bi vas voditi dalje jedna lepa osoba koja vam mami paznju i interesovanje. Ako biste joj dozvolili, ona bi vam dala i srce i dusu.  Mada ste povredjeni prosloscu, vreme je da se okrenete zivotu.Bolna proslost nije razlog da ostanete sami i tuzni. Prihvatite!

 

RIBE

Ne znate  sta vam buducnost donosi, ali ste spremni da sve prihvatite. Ocekujete  da ce biti lepa, jer vi ste veliki borac i vreme je da se izborite za nju.Samo od vas zavisi  stepen vase srece, a pokusacete da je izgradite sa onom koju izabere vase srce.

Stranice: 1 2