Najveca zivotna promena:Evo kome sledi izvinjenje,kome uspeh,a kome ljubav!

Najveca zivotna promena:Evo kome sledi izvinjenje,kome uspeh,a kome ljubav!

2023-09-19 0 By Admin

 SKORPIJA

Vas ceka luda sreca. Ovog puta ce to biti promena koju ste jedva docekali i to je ono sto moramo da kazemo. Promena na bolje, koja se tice srece na polju emocija. Cini se da je sada konacno doslo vreme da upoznate osobu koja vam je sudjena.

Osobu koja ce vas osvojiti, mozda cak i na prvi pogled. Nema bas nimalo sumnje da vam sledi susret koji cete pamtiti do kraja zivota. A ako se ubrajate u znakove zodijaka koji su sada u vezi onda treba da imate na umu da je vrlo moguce da ce doci do prosidbe. Vi ste znak koji najbolje zna sta sta je za vas najbolje.Ali, ako volite jednako jako koliko ste  i voljeni onda nema nimalo sumnje da cete biti iskreno srecni kada u vasem zivotu nastupe te velike promene. Kada vam se desi novi zivotni pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   VODOLIJA

Vas ceka promena u jednom prijateljstvu, jer ce neko  kome ste verovali, a ko vas je silno povredio, traziti jos jednu sansu. Ta osoba je u medjuvremenu shvatila koliko vi vredite. Nema sumnje da je samo pitanje dana kada ce doci do toga da vam se izvini.

Naravno da samo vi znate da li ste spremni da joj prastate, ali ono sto mi moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas ta osoba iskreno voli. Da se ona pre svega iskreno kaje sto nije cuvala srecu koju je sa vama imala.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da  pred vama novi pocetak sa njom, ako odlucite da joj oprostite. A ako to ne bude slucaj onda vam jedino ostaje da oprostite sebi sto ste verovali nekome ko je samo glumio da vam je prijatelj. No, znajte da je ta osoba na najbolniji nacin shvatila lekciju. Da joj nije lako.

Stranice: 1 2