Bik i Ribe:Vasa sudbina u narednih sedam dana!

Bik i Ribe:Vasa sudbina u narednih sedam dana!

2023-09-23 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u znaku bika ili ribe, evo prilike da saznate sta vam sledi!

 

 BIK

Vasa sudbina je da oduvek vise mislite na druge nego na sebe. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o sebi i posvetite se svemu sto sledi. Vi ste znak koji ce moci da kaze da mu je usledio jedan poseban susret. Ne kazemo da ce to biti ljubav na prvi pogled, jer nece.

To ce pre biti jedan od onih susreta kada u nas zivot udje neko poseban, neko ko nas obraduje, donese nam neku novu energiju… Neko, kraj koga osetimo da smo mi-mi, i da je ta osoba jednostavno tako slicna nama, iako se nama do skoro cinilo da nikada necemo naci svoju drugu polovinu. Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da cete upoznati nekoga ko ce biti u stanju da vas voli na pravi nacin. Da vas usreci. Da prosto vasem zivotu date jedan novi i lepsi smisao!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste u vezi, vasa sudbina je da do kraja ovog meseca i dobijete dokaz ljubavi od voljene osobe. To nece biti prosidba, o kojoj vi sada mastate, ali je jasno da nema nimalo sumnje da to moze biti ljubav, i to ona prava. Imajte na umu da je osoba kraj koje ste sada ona prava, da je iskrena, i da treba da cuvate ono sto imate.

Vazno je da pomenemo da ce neki bikovi biti iznenadjeni u danima koji su pred nama zato sto im sledi poziv od neke bivse ljubavi. Mislite o tome, sve ostalo je na vama ovoga puta.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2