Pocinje najlepsi period u zivotima ovih znakova:Naredna dva meseca ce im biti carobna!

Pocinje najlepsi period u zivotima ovih znakova:Naredna dva meseca ce im biti carobna!

2023-09-24 0 By Admin

VAGA

Ako ste i bili neodlucni i nesigurni sve do sada, ne zalite. Uskoro cete nekoga sresti i to ce biti ljubav vaseg zivota.  Bice to vasa polovina, i vasa srodna dusa koja ce vas naci slucajno. Uskoro pocinju dva najlepsa  i carobna meseca ljubavi za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zelite vi na stare staze, ali je vas ponos tvrdji od kamena, pa i od vasih osecanja. Kada ste ljuti, tera vas inat, a on je ravan mrznji koja  ubija. Za vas je bolje sto je tako jer cete resiti svoje zivotno pitanje. Stavicete tacku koja ce biti definitivna odluka da resite proslost i da se vise ne osvrcete na bivseg.

 

STRELAC

Vas nacin ponasanja moze da bude i jasan i precizan, a to i zahtevate od partnera. Vasa ljubav je carobna sve dok traje po vasim uvetima. Od vas se ceka da budete verni  partneru, kao i on vama i sve dok je tako, bice i ljubavi. Narednih meseci ce je biti, sto je ocigledno.

 

JARAC

Znate vi sta hocete ali vas ne razumeju drugi.Sanjate jaku a neznu vezu, krunisanu ljubavlju i prijateljstvom. To je tako malo, a opet tako tesko naci, da se lomite. Mozda ce vam srodna dusa biti jedna riba koja isto ceni tako vazne stvari. Pokusajte kod nje, mozda i uspete.

 

VODOLIJA

Da imate zajednicku rec sa jednom vagom, sve bi islo lakse.Vi je volite, ali joj ne znate da pokazete.Ona vam je spremna dati srce ali vas se plasi jer se ponasate suvise dominantno. Pred vama carobna veza samo ako se usaglasite jednim ritmom.

 

RIBE

Vasa je ljubav  vise od ljubavi, i naredni meseci ce za vas biti carobna ljubavna veza. Radujte  se svojoj sreci koja vas  ceka i vreme pred vama je da se vasa ljubav ostvari. Samo ako zelite da traje, dajite se i dalje i cinite sve da vasa sreca traje i da potraje. Naravno da ce vam mnogi zavisiti na sreci.

Stranice: 1 2