Tokom 72.sata:Rakovi brinu,Blizanci napreduju,Device i Skorpije i Vage bice u centru paznje!

Tokom 72.sata:Rakovi brinu,Blizanci napreduju,Device i Skorpije i Vage bice u centru paznje!

2023-09-25 0 By Admin

VAGA

Mozda zelite nekog drugog, ali to nece uvaziti jedna skorpija.Vas lik joj je u centru paznje i zbivanja koja zeli. Mozda cete imati mogucnost da razmislite o novoj emotivnoj vezi sa njom.Pa sta gubite ako ohrabrite njeno srce i date joj nadu? Moracete priznati da niste ravnodusni prema njoj!

 

SKORPIJA

Cinite sve  da bi vas primetila  jedna vaga jer vam se svidja.Sta vise, postaje vam  svakim danom tema u centru paznje i zelite da joj se posvetite.Od vas ce se cekati da budete spremni da ucinite sve da se zabavite svojim koracima koji vas vode do nje.I da je osvojite po cenu svega.

 

STRELAC

Necete se brinuti kako provesti ove dane, jer znate da provoda nece biti. Imate brdo obaveza kojim se morate okrenuti i to je ono sto vas  zanima. Vase je  da radite pametno i vredno, kako biste ispunili obaveze koje ste nametnuli sebi. Mogli ste proci i sa manje! Tokom naredna tri dana slede promene.

 

JARAC

Sebe ste zanemarili u potpunosti i predali ste se poslu i svakodnevici.Zato cete ovih dana da se radujete i da znate sta vam je ciniti.Cim ispunite obaveze, dajte i sebi malo slobode i odmora. Ako nista bolje, svi znaju da ste odmor zasluzili jer radite vredno i odgovorno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Od vas se ceka  da pokazete vise volje, umesto sto se predajete nostalgiji. Mozda se nostalgijom samo branite, kako biste  pobegli od cinjenica koje su tu. Z a neke ste svesno pogresili i mozda je nesto i vasom krivicom. Zato cinite sve da popravite trenutne situacije u kojima cete se naci ovih dana. Tokom tri dana se sve menja.

 

RIBE

Vasa sreca da cete biti u centru paznje kod jedne  vodolije. Zelece da vam se priblizi sada, ako nije mogla ranije. Samo da vas vase srce  usmeri u ocekivanom pravcu i da se drzite iskrenih osecanja sto vas teraju ka njoj. Ako je ranije gresila, nema veze, sve je za ljude.

Stranice: 1 2