Ovan i Bik:Narednih deset dana donosi preokret, ici cete na sve ili nista!

Ovan i Bik:Narednih deset dana donosi preokret, ici cete na sve ili nista!

2023-09-28 0 By Admin

 Bitno je da idete korak po korak ka svom cilju. Ovan i bik ce biti jako iznenadjeni!

 

  OVAN

Narednih deset dana ce doneti promene. No, nazalost, ne bas lepe i pozitivne.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je doslo krajnje vreme da se okrene kolo vase srece i da cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je zapravo stalo. Ali, da bi ste dosli do srece, pre svega morate da se pomirite sa tim da su sada pred vama dani tokom kojih cete shvatiti neke stvari koje bi mogle da vas povrede.

Mozda cete doziveti da jedna osoba iz vase proslosti bude spremna na sve kako bi se borila za vas, ali i da vam ona slomi srce iz nekog razloga.

Bitno je da imate na umu da je put do raja uvek  tezak i da cesto moramo preko trnja ici da bi dosli do zvezda. Tako ce biti i u vasem slucaju. Da li ste vi spremni da hodate starim stazama, da li je to ono sto zelite, to je zaista na vama. Postoji sansa da vi vec sada patite zbog proslosti i da cete u vrlo kratkom vremenskom roku moci da kazete da je toj tuzi dosao kraj.

Iskreno receno, u narednih deset dana cete biti znak koji ce imati osecaj da se sudbina opasno igra sa njim. No, sve je to zivot,  i treba da imate na umu vaznu cinjenicu da nekad prosto moramo da budemo jaki. I istrajni u onome sto jesmo. Pa cak i da  sa vremena na vreme zanemarimo tudja misljenja i stavove. Ona su nebitna, imajte to na umu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2