Vaga i Jarac:Vas horoskop za oktobar,novembar i decembar!

Vaga i Jarac:Vas horoskop za oktobar,novembar i decembar!

2023-10-02 0 By Admin

 Ostalo je jos tri meseca do kraja godine, buduci da je oktobar tek poceo. Evo sta sledi za vagu i jarca.

 

  VAGA

Vas horoskop za naredna tri meseca je jako zanimljiv. Moramo da kazemo da ce ovo biti dani tokom kojih cete vi iskreno uzivati. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je konacno resio sve svoje emotivne probleme. Moramo da naglasimo da je moguce da ste sada u ne bas lakoj i lepoj situaciji ali da vam dolaze dani tokom kojih ce ljubav konacno da pobedi. Vama zapravo dolaze dani za ljubav i za srecu i vazno je da uzivate u nizu lepih desavanja koja vas zapravo sada cekaju.

Ako ste slobodni, sledi vam jedan jako lep susret, pa mozda cak i ljubav na prvi pogled iako vi mozda cak i ne verujete u tu vrstu emocija.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da je izvesno da ce vam procvetati i polje karijere. Vi cete imati veliku sansu da napredujete na svim poljima i izvesno je da vas napokon cekaju sjajni trenuci koje vi sada ni u kom slucaju niste ocekivali. No, trenuci koji bi mogli da vas jako obraduju.

Mnogi pripadnici vaseg znaka ce doci do svog cilja jako brzo kada je karijera u pitanju. Novca vam nece faliti, jer vas cekaju dobici kakve sada ne ocekujete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2