Vaga i Jarac:Vas horoskop za oktobar,novembar i decembar!

Vaga i Jarac:Vas horoskop za oktobar,novembar i decembar!

2023-10-02 0 By Admin

  JARAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je dosao period za promene. Vama ovaj horoskop donosi  vesti koje sada ne ocekujete. Mnogo toga zapravo moze da se promeni kada je naredni period u pitanju. Naporno cete raditi i u to nema nimalo sumnje, ali je jasno da cete moci da kazete da ste i napredovali na polju karijere. 

Ovaj horoskop svakako donosi  iznenadjenja i budite spremni na mnogo promena.

Neki pripadnici vaseg znaka ce dobiti neocekivani novac u danima koji su pred nama. Krajnje je vreme da o svemu razmislite i da imate na umu da je ovo period tokom kojeg imate sansu da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Mislite o tome ovog puta, i iskoristite sansu za srecu koja vam se nudi i pruza na dlanu.

Bitno je da naglasimo da ce jarcevi koji su sada u vezi dobiti dokaz ljubavi od strane osobe sa kojom su.

Mozda sada imate niz problema i deluje vam da vasa ljubavna prica nece uspeti ali na svu srecu, niste u pravu. Do kraja ove godine vasi emotivni problemi ce biti reseni. Vi cete moci da kazete da je sreca konacno pokucala na vrata vaseg zivota.

Jarcevi koji su sada slobodni mogu da ocekuju susret koji bi mogao da ih usreci najvise na svetu.Bitno je da se prepuste i uzivaju u sreci koja ih sada ceka.

Nemojte dozvoliti da vam ponos bude naglasen niti da godine budu prepreka za srecu. Ako ta osoba bude znatno starija ili mladja od vas, znajte da to nije prepreka da se prepustite i da dodjete do svog cilja. Osmeha vama nece nedostajati u danima pred nama. Napokon cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Razmislite o tome, sve moze doci na svoje brze nego sto mislite.

Stranice: 1 2