Vaga i Skorpija:Vi ste rodjeni da bi bili pobednici, originali ste medju kopijama!

Vaga i Skorpija:Vi ste rodjeni da bi bili pobednici, originali ste medju kopijama!

2023-10-08 0 By Admin

Vi ste rodjeni da biste bili pobednici, jer ste original ste medju kopijama!

VAGA

Preziveli ste mnoge nepovoljne situacije i imali ste razna poredjenja.Nekad su ta poredjenja bila lepa, nekad neocekivana, a nekada cesto i nerealna.Ali ono sto vas odlikuje u svemu tome, jeste da ste uvek bili pobednici.Ne samo vi kao pojedinacna osoba, nego ste pobednici kao znak zodijaka.

Od vas se ceka da budete ono sto jeste, posto ste uvek bili dosledni sebe.Praticete svoje ciljeve, sledicete svoje srce i ici cete za zeljama.Bas sve ono sto ste cinili uvek, i sve ono sto vam i  pristaje.Vreme je da se zna da se necete menjati, cak i da vas budu terali na to.Vi imate svoj pravac i znate kako da ga sledite.

Da ste pobednici, jeste i vasa cvrsta i nepokolebljiva volja koja vas je pratila.I vodjeni tom  svojom voljom, nepobedivom i nepokolebljivom,ostacete pobednici.Tamo gde vam pojedini ne razumeju, jeste vas stav, vase razmisljanje  i uvek oprez.Vagate u svemu, u svakoj reci, koraku i delu.Odluke ne donosite na precac, vec sve uvek dobro razmislite.

U poslu ste mozda odvise strogi, pa cesto naidjete na nerazum prijatelja.Ali znaju da ste  spremi  da svoje situacije uvek resite, pa da i njima pomognete u svemu.Jako ste cenjeni kao prijatelj, osoba od pomoci i kolega uvek spreman  da pritekne u svemu.

U vas se mnogo zaljubljuju, ali vi niste avanturista.Dok mnogi zele vasu ljubav i vasu blizinu, od vas se se ocekuje da budete otvorenog srca.Vi ipak ne zelite da  flertujete, i ne idete iz veze u vezu.Uvek cekate da vas srce povede onoj pravoj.Onoj koja ce biti vasa srodna dusa, vasa sreca i vasa najveca ljubav zivota.

I zato vas vage zovu pobednici.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2