Ovi zodijaci su imali tuznu proslost, ali ce uskoro poceti srecna buducnost!

Ovi zodijaci su imali tuznu proslost, ali ce uskoro poceti srecna buducnost!

2023-10-10 0 By Admin

VAGA

Niste u prilici da sada sabirate dela svoga zivota. Ne biste ni da letite u buducnost koja je neizvesna. Takodje ne  biste ni da se vracate u dane koje vam je ponudila tuzna proslost. Poceli ste da zivite dan za danom i da se nadate boljem.I necete se samo nadati nego cete uciniti sve da zaista bude mnogo bolje.

 

SKORPIJA

Vreme je da se nadate da je proslo sve sto je bilo lose.Da cinite da sve bude bolje i da pocnete da delujete pozitivno.Samo ce vas pozitivne i dobre vibracije  voditi lepsem raspolozenju i novim nadama.A jedan nezan lik ce vam uskoro postati svetlost vaseg zivota.

 

STRELAC

Oko ce vam zapeti za jednu osobu koja ce u vama probuditi srecu.Vreme  je da joj pridjete i dozvolite da vas povede u srecnu buducnost.Vec vidite da vam se moze posreciti sa njom.Zato cete tuznu proslost zakopati u zaborav i pocecete ziveti za nove dane.

 

JARAC

Do sada niste bili tako srecni, ne bar onako kako ste zasluzili, ili cak zeleli.Ipak bili ste jaki i sve ste mudro nosili.Niste dozvolili da to vide drugi, vec ste imali neki svoj skriveni svet tuge.Vreme je da se uskoro  zbace sve maske iza kojih ste se krili.I da se iskreno i od srca radujete.

 

VODOLIJA

Vasa je sreca da ste svesni nekih propusta, mada sada je kasno.Da se kajete zbog toga ne vredi.Da nesto popravljate za sada je suvise kasno.Jedino vam preostaje da sve menjate iz korena.I da pocnete sve iz pocetka.Od nule, kako bi rekli, pa dokle uspete dalje, samo ka boljem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ne morate da sve prihvatate onako kako je! Malo kritrikujte, malo pomozite, necim i doprinesite da bude drugacije. Zivot nosi neminovne stvari, ali nemojte se miriti sa njima.Vredni ste i sposobni, pa zato ucinite nesto da vam bude bolje. Ako nije srece bilo ranije, bice je kasnije. Svako ima svoje srecne dane, treba ih docekati.

Stranice: 1 2