Sve bi dao,samo da vas vrati:Ocekujte poziv bivseg partnera!

Sve bi dao,samo da vas vrati:Ocekujte poziv bivseg partnera!

2023-10-10 0 By Admin

 

VODOLIJA

Ako ce neko imati srece na polju emocija,onda ste to vi. To je ono sto moramo da kazemo.  Osoba iz vase proslosti ne prestaje da misli na vas. Dala je sve od sebe da vas zaboravi ali joj nije poslo za rukom.

Sada bi sve dala,samo da moze da vas vrati. Da vas  ponovo ima u svojoj blizini. To je odluka koja zavisi samo od vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da joj date tek tako priliku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dajte i sebi i njoj vremena. Vremena da vi shvatite da li je i dalje volite, ali i da se uverite u to da se ona zaista promenila. Moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama morati da donesete neke odluke ali da  od njih zavisi i vasa sreca. Imajte na umu jednu vrlo vaznu cinjenicu… Mozda ta osoba samo prica da se promenila,a zapravo ima cilj samo da se ponovo a vama poigra. Ne donosite nagle odluke.

 

SKORPIJA

U buducnosti ce sve doci na svoje. Postoji neko ko vas voli i ko vas zeli u svojoj blizini. Neko ko je spreman da se bori kako bi mogao da vas vrati. To je ono sto moramo da kazemo.

Vas bivsi partner se zaista promenio. Iz korena, jer mu je jasno da samo u tom slucaju moze da vas vrati. Ako mu date priliku necete zazaliti jer ce ovog puta uciniti bas sve… Sve da vam vrati poverenje,sve da vas ponovo osvoji i usreci. Doci ce sreca u vas zivot mnogo  brze nego sto mozete da zamislite.

Za kraj moramo da kazemo da ce prava ljubav da pobedi one sekunde kada se vrati proslost i postane najlepsa buducnost…

Stranice: 1 2