Mlad mesec i zvezde u novembru:Hoce li vas znak biti miljenik zvezda tokom novembra?!

Mlad mesec i zvezde u novembru:Hoce li vas znak biti miljenik zvezda tokom novembra?!

2023-10-24 0 By Admin

VAGA

Mlad mesec i zvezde ce vas i dalje voditi da se ponasate pravedno.Vreme je da se radujete i cinite dobro, u nadi da ce vam se dobrim i vratiti. Mozda ce i vasa ljubav da zazivi bas zato sto ste previse dobri. Nadate se da cete se i vi srecno zaljubiti i da ce vam biti uzvraceno.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti kao porucen period za vas.Mada cete mnogo raditi, imacete i necete se zaliti.Imacete razloga da se radujete, bas kao i da slavite.Osim sto ce ovo biti dani vaseg rodjenja, bice i dani vase srece i vase ljubavi.To znaci da cete biti u milosti zvezda, i da cete uzivati tokom celoga perioda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce vam ide  ispred razuma, pa se okrenite  malo i cinjenicama.Kakve su, jasno vam je da necete biti u milosti zvezda. Mada cete se zaljubiti ludo, bice to  neuzvracena ljubav. Zaljubicete se u pogresnu osobu, ali vas ona nece udostojiti paznje. Vazno je da cete voleti, makar i pogresnu!

 

JARAC

Nije da niste zasluzili, ali ce period pred vama biti lep. Za vase slabe nade, cak i neverovatno lep. Ljubav koja ce vam se desiti u dane mladog meseca  bice nesto najlepse. Vasa je sreca da se necete ponasati nezahvalno, vec cete nebu i zvezdama biti zahvalni za svaki minut srece.

 

VODOLIJA

Ako mislite da ce zvezde na vasu stranu, razuvericete se. Vec ste imali period kada je bilo kako ste hteli.Svacije bude i prodje, pa je red i da drugi osete srecu koju ste vi doziveli. Pred vama je malo zatisje po pitanju vasih koraka. Uglavnom nista znacajno, vec uobicajene obaveze.

 

RIBE

Niste jaki koliko  se trudite da pokazete. Zato sto ste vredni i razumni, trpeljivi i strpljivi, vreme je da budete nagradjeni. Zvezde ce vas pogledati i bice u vasoj senci. Ne bojte se za period koji sledi jer vam mlad mesec donosi novu ljubav i zasluzenu srecu. Sledi emotivna sreca kojoj se ne nadate.

Stranice: 1 2