Mlad mesec i zvezde u novembru:Hoce li vas znak biti miljenik zvezda tokom novembra?!

Mlad mesec i zvezde u novembru:Hoce li vas znak biti miljenik zvezda tokom novembra?!

2023-10-24 0 By Admin

Hoce li vas znak biti u milosti zvezda tokom novembra?

OVAN

Zvezde imaju plan za vas. Trudite se da ostanete u normali, ali vam ide dobro za sada. Ne znate sta mozete ocekivati i cemu se nadati tokom novembra.  Sto se tice vaseg posla i dalje cete biti aktivni i radno spremni za posao. Ali sto se tice ljubavi, tu vam nece zvezde pomoci.Sami se pobrinite.

 

BIK

Pred vama je nesto novo i do sada nepoznato. Zvezde ce vam menjati zivotni smer, pa vam sledi novo radno mesto. Bice to nesto novo za vas, pa  vam se pruza sansa da se pokrenete iz mesta.Novi korak pred vama ce promeniti vas zivot iz korena. Nemojte da cinite protiv sebe, cinite za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mada imate odredjenih problema, cini vam se kao da to nije sve. Nalazite se na prekretnici zivota.Sa jedne strane stoji vas problem a to je odredjena osoba. Sa druge strane ste punoga srca zbog uspeha koji ste ostvarili. Mozda cete morati da povucete liniju i ne date nikome da vam kvari srecu.

 

RAK

Mogli biste da se osecate zadovoljno, ali vam remete odredjene osobe. Vi ste racionalna osoba i za sve nadjete pravo resenje. Zato pustite kraju sve sto vam smeta, jer biste mogli da uzivate. Jedan blizanac ce zeleti vasu paznju, pa mu se posvetite.

 

LAV

Ako mislite da su zvezde zasluzne za vasu srecu, slavite  ih.Zahvalite  svemu lepome sto vam se pocxnje desavati. Ona koju volite najvise od svih je ponovo sa vama.I zvezde ce stati ponovo na stranu vase ljubavi i osecanja koja su jos jaca. Umesto da se razidjete, sada ste jos blizi jedno drugome.

 

DEVICA

Niko vam nije stao na put, osim one za koju ste verovali da vas voli.Uvek bivamo iznenadjeni kada otkrijemo laznoga prijatelja. Mada cete mnogo raditi, moracete da razmislite o tome ko vas zaista ceni a ko laze. Zvezde vas upozoravaju da birate prijatelje.I da udaljite one koji to nisu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2