Ljubav koja rusi sve prepreke:Kazu da nisu jedno za drugo,a ova dva zodijaka ce dokazati da jesu!

Ljubav koja rusi sve prepreke:Kazu da nisu jedno za drugo,a ova dva zodijaka ce dokazati da jesu!

2023-10-28 0 By Admin

Dva zodijaka ce dokazati da je njihova ljubav ona koja rusi sve prepreke!

OVAN

Za ljubav je uvek pravo vreme. Vreme je da se osvrnete malo na svoju okolinu i shvatite sta vamje ciniti. Neko vas pos,matra i kao da vas pogledom moli,da mu pogledom odgovorite. Ocigledno je zaljubljen u vas i zato se radujte novom pocetku. Vec ste mislili ponovo uci u novu vezu.

 

BIK

Prepreke za vasu srecu ne postoje, ali ih vi vidite. Vreme je da se okrenete boljem, ako bolje i zelite. Da se razumemo, morate da se vise trudite i da razmisljate o svojim propustima. Ako ste ih pravili do sada, od sada ih nemojte sebi dozvoliti. Borite se za sebe i svoju srecu, ne zaleci truda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Spremni ste da ucinite sve da se vase srce sredi i da znate na cemu ste. Osecanja vam pocinju da  zive  prema jednoj osobi. Da ne biste gajili lazne nade prema njoj, pridjite joj i recite sta osecate. Bicete u jasnoj poziciji, nista ne gubite.Bilo sta da vam kaze, ne gubite nista.

 

RAK

Vasa ljubav je ogromna, jer je veliko i vase srce. Uprkos pricama da  jedan  jarac nije za vas, vas se to ne tice. Verujete u ljubav njegovog srca i u svoje srce koje ga ludo voli. Vasa ljubav ne zna za prepreke i pokazacete svima da jeste jedno za drugo. Uprkos zabranama i losim misljenjima.

 

LAV

Nikako da vam krene onako kako vi planirate da ce teci vasa veza. Stalno vas remete odredjene osobe i namecu vam svoja misljenja. Umesto da idete napred, vi se pocnete kolebati i tako vasa osecanja upadaju u haos. Vreme je da pokazete licno da li su vasa osecanja sigurna, ili samo potpadate pod uticaj losih misljenja?!

 

DEVICA

I dalje se dvoumite u pokusajima da se srede vase emocije. Morate znati na cemu ste i sta je tacno ono sto oseca vase srce. Vreme je da znate i sta tacno osecate i sta zelite dalje. Ako niste sigurni u sebe, nemojte da nekome ulivate laznu nadu da ga volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2