Ljubav koja rusi sve prepreke:Kazu da nisu jedno za drugo,a ova dva zodijaka ce dokazati da jesu!

Ljubav koja rusi sve prepreke:Kazu da nisu jedno za drugo,a ova dva zodijaka ce dokazati da jesu!

2023-10-28 0 By Admin

VAGA

Niste u nekoj poziciji da vam je stalo previse do necega. Ako je u pitanju posao,zalozite se da vas primete. Ako je u pitanju osoba, pridjite joj i recite sta vas muci. Svojim cutanjem i neizjasnjavanjem najvise mucite sebe. Pokazite da vam je stalo da budete primeceni.

 

SKORPIJA

Niste neko ko se moze savijati i kome su vazna tudja misljenja. Vase srce ide pravo i ide svojom putanjom. I nema onoga ko bi vas usmerio u drugom pravcu, mada cesto i gresite. Ako se ne date sputavati u svojim koracima, ne budite bar toliko tvrdoglavi. Manje cete gresiti  ako malo popustite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vreme je da znate sta vam je ciniti i da tacno znate sta cete preduzeti. Od vas se ocekuje da budete spremni i na neke ustupke. Jedna osoba ce ocekivati da joj pomognete i da joj se posvetite. Pokazite da  vasa ljubav ne zna za prepreke.

 

JARAC

Vasa je sreca da je vasa ljubav ona koja ne zna za prepreke. I dok vas svi odvracaju protiv raka, vi znate da je vasa ljubav sve jaca i veca. Neka pricaju da niste jedno za drugo,vasa ce ljubav biti veca i pobedice sve prepreke. Svima koji se protive vasoj sreci, pokazacete da ljubav nema granice.

 

VODOLIJA

Niste bas zadovoljni prilikama koje vladaju, ali morate se navici. Vreme je za zamenu uloga u vasem zivotu i vasim koracima. Sada je kod vas zatisje, pa je red da i sreca pogleda neke tuzne. Uzmite to kao sled zivotnih desavanja u kojem ide malo sreca, malo tuga. Kod vas sada nesto neodredjeno.

 

RIBE

Ne smete se radovati  previse, ali verujte u ljubav koja vas vodi. Verujete svome srcu i pokazite da ste spremni da se vodite srcem. Sve dok vas nose osecanja, znate da ste na pravom putu do srece. A onaj ko sledi puteve svoga srca, naravno da ce ostvariti i svoje snove.

 

Stranice: 1 2