Uskoro:Blizanci se raduju,Lavovima pomirenje,Strelci pronalaze srodnu dusu…

Uskoro:Blizanci se raduju,Lavovima pomirenje,Strelci pronalaze srodnu dusu…

2023-10-28 0 By Admin

Vreme je da tugu ovih zodijaka zameni sreca!

OVAN

Uskoro?Nista posebno dobro, niti posebno lose. Kod vas je sve solidno, pa ste u zlatnoj sredini. Necete se zaliti, a nemate ni razloga za to. Budite kao i do sada opusteni i radujte se obicnim stvarima i sitnicama. Vreme da uvidite da srecu ucine i male stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Verujte da vas nista nece a vi se i ne trudite previse. Samo pratite svoj ritam i idite ustaljenim koracima. Uskoro cete biti na zivotnoj raskrsnici i vreme je da budete odlucni. Dobro razmislite ne brzajuci sa odlukama, jer od vas se ceka da ucinite ono sto je najpametnije.

 

BLIZANCI

Konacno je vreme da vasu tugu zameni sreca i da se radujete. Konacno ste postigli mnogo i malo je reci da ste srecni. Predugo ste i cekali na radost, trpeci tugu i omalovazavanje. Mnogi vasi koraci su predstavljali trpljenje zivotnih nedaca.I vreme je da dodje kraj tome. Uskoro, dragi nasi!

 

RAK

Vec ste spremni da se okrenete novim koracima, ali vas neko usporava. Jedna osoba cini da vas odgovori od onoga sto ste u planu. Verujte da nema dobre namere i da je vreme da je otkrijete. Izigrava vam prijatelja, a vase dobro srce vidi u svemu samo dobre namere.

 

LAV

Duzi period ste bili u svadji sa onom do koje vam je stalo. Mada vas ubedjuje u suprotno, i njoj je jednako stalo do vas.Vreme je da vasu obostranu tugu zameni dolazeca sreca. Ona lezi u vasem pomirenju i ono ce se desiti iznenada. Ponovo cete se naci na pocetku srece.

 

DEVICA

Ponasate se opusteno i vreme je da se radujete. Za sada vas nista ne remeti, niti se brinete zbog bilo cega.Idete dan za danom i tako i zivite, bez nekih odredjenih trzavica. Jedino cemu se nadate jeste da vas obraduje jedna odredjena osoba. Nije vazno kako i na koji nacin!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2