Bik je najcarobniji znak zodijaka-uvek nadje nacin da bude po njegovom!

Bik je najcarobniji znak zodijaka-uvek nadje nacin da bude po njegovom!

2023-11-05 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da je bik neko ko se izdvaja od svih znakova zodijaka. Naravno, ne uvek po najboljem, jer ima mane, bas kao i vrline…

 

Bik je neko za koga se smatra da ide glavom kroz zid. Nema bas nimalo sumnje da je ovo znak koji tacno zna sta hoce, ali ko nikada od toga ne odustaje. No, isto tako, nikada nece ni dozvoliti sebi da gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Imati bika u svom zivotu znaci imati nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Ali, moramo da kazemo da njegovu ljubav nikada nije lako zasluziti. Stvar je u tome da je bik neko ko zna koliko vredi i ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je bik neko ko ima velika moralna nacela. On ima neka svoja zivotna pravila po kojima zivi i koja bas nikada ne gazi. Ali, naravno, on ocekuje da se ljudi ponasaju prema njemu onako kako se on ponasa prema njima. Da su odani, casni, posteni, bas kao sto je i on. Vazno je reci da bik ima petlju da kaze istinu, cak i ako zna da ce ona nekome slomiti srce i nekoga najvise na svetu povrediti. Prosto je stava da je svaka istina bolja od najsladje lazi i to je ono cime se vodi.

Kada pricamo o ljubavi, cinjenica je da bik ume i zna da napravi prvi korak. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da on nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Ukratko receno, bik cuva ono sto ima, ali i postuje ono sto je tudje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2