Do kraja novembra:Novcani dobici,ispunjenje zelja i razocarenja ovim znacima!

Do kraja novembra:Novcani dobici,ispunjenje zelja i razocarenja ovim znacima!

2023-11-13 0 By Admin

JARAC

Osjecate da vam je srce pocelo da kuca zbog jedne posebne osobe. Vi se zaljubljujete u nju, ali vas ona jos ne vidi. Ili tek nece da obrati paznju na vas. Vi se ipak nadate mnogo i nastojacete da joj se priblizite. Ipak  necete hteti da budete tako nametljivi.

Zelite da se dese spontana osecanja i spontana paznja koju ce vam pokazati. Pogled ili osmeh, ili tek poneka rec u zajednickom drustvu.Vi mislite da ce se zaljubiti, jer ce vam poceti da salje poglede.

Bice da vas je htela samo da zavede, jer je avanturista. Dok budete mislili da se i ona zaljubljuje i da vas voli, razocarace vas.Ceka vas ljubavno razocarenje jer cete shvatiti da ste se zaljubili u pogresnu osobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RIBA

Zaplivali ste u neke nove korake, pa kako vam bude. Mozda ce vam se desiti da koracate u novi  zivotni period. Neki zivotni koraci ce zavisiti samo od vas. Niko vas nece moci da spreci da idete svojim planovima i za svojim zivotom.

Vreme je da vam se posreci i da znate  da nema onoga ko ce vas spreciti da idete napred. Do kraja meseca cete zeleti da zavrsite neke odredjene obaveze. Znate sta vas ceka i na radnom mestu, i kod kuce. Zato necete dati nikome da vas ometa u koracima.

Jedna osoba ce vas zeleti za partnera, ali necete ulaziti u nove veze. Zelecete da nesmetano zavrsite  svoje planove. Da licno ostvarite svoje planove, obavite radne zadatke. I da postanete nezavisni u svakom pogledu.

Tek tada cete moci da date sebi oduska i osmotrite ko vas gleda.Mada cete videti mnoge zaljubljene oci, ali vase ce videti samo jedne. Jedne i jedine, najlepse kakve ste ikada videli.

Jasno ce vam biti da se radi o ljubavi kakva se radja jednom ili nikada.

Stranice: 1 2