Tokom naredna 72.sata ce uslediti pravo cudo:Astro prognoza za sve znakove!

Tokom naredna 72.sata ce uslediti pravo cudo:Astro prognoza za sve znakove!

2023-11-21 0 By Admin

 VAGA

Tokom narednih dana treba da marite za ono sto zelite i za ono sto kaze vase srce. Prestanite vec jednom da gubite svoje vreme na one koji ne znaju da vas cene. Zivot je samo jedan, nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan ce vama sve biti ponudjeno kao na dlanu. Posle niza suza  konacno je vreme da i vama krene na bolje. Ovo moze da bude poseban period za vas.

 

 STRELAC

Odlicno se osecate i to nema veze sa tim da li ste u vezi ili ne. Jednostavno vam je lepo u svojoj kozi. Jedan rak vam jako znaci ali prosto znate da jos uvek nije vreme da se bavite time da ga osvojite i imate kraj sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da pazite kome verujete. Nisu vam svi prijatelji i imajte to na umu. Moguce je da cete se razocarati.

 

VODOLIJA

Konacno su pred vama dani kada cete napokon dobiti ono sto zelite.Tokom narednih dana ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja.Vi ste osoba koja je istrajna u svojim zeljama. Dugo ste cekali na to ali sreca konacno kuca na vrata vaseg  zivota.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani kada cete shvatiti da vas voli jedan lav. Ali istina je da vi njega ne gledate na taj nacin.Recite mu to cak i ako znate da cete mu time slomiti srce. Sve je bolje od davanja lazne nade.

Stranice: 1 2