Jarac i Bik: Mnogi im se dive zbog lepote i hrabrosti koju imaju!

Jarac i Bik: Mnogi im se dive zbog lepote i hrabrosti koju imaju!

2023-11-26 0 By Admin

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da je bik znak koji je poseban am po sebi. Dive mu se mnogi i nema nimalo sumnje da on beskrajno uziva u tome

Ako postoji znak koji je u stanju da “ide kroz zid” onda je to upravo bik. Kada zavoli, dace sve sto ima, ali je takodje znak koji ce biti spreman da vam sve i uzme. Bik im tezak karakter i to je cinjenica. Daleko od toga da je los covek. Nije. On je samo neko ko ume da bude previse tvrdoglav i ko nikada ni za milimetar ne popusta od onog sto naumi.

On je takav kakav jeste, i svestan je da ima mane ali ni u kom slucaju ne pristaje na komprimise. Zapravo je u stanju da ode cim shvati da ga neko ne ceni i ne voli na nacin na koji bi on zapravo hteo i na koji zapravo zasluzuje. Dive mu se sa razlogom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo dalje da kazemo da je bik neko ko ume da prasta. No, naravno, pazi kome, sta i koliko.  Nekada, kada odluci da je kraj, onda je to jednom ali za sva vremena. Mozda ce oprostiti stotinu puta, ali kada resi da na nesto stavi tacku… Onda ju je stavio za ceo zivot. Bik ume da bude sjajan znak za ljubav ali ga niko ne treba pozeleti za neprijatelja.

Stranice: 1 2